SOFIJA MILOŠEVIĆ EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! BILI SMO VAN SEBE: Manekenka o stresu, suzama i značaju gola Luke Jovića

Autor:

Sport

21.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jako sam srećna zbog njega jer je to zaista zaslužio svojim trudom, radom i posvećenošću.

SOFIJA MILOŠEVIĆ EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU! BILI SMO VAN SEBE: Manekenka o stresu, suzama i značaju gola Luke Jovića

Foto: Privatna arhiva

Luka Jović i Sofija Milošević

Suze Sofije Milošević obišle su svet. Kada je Luka Jović dao gol Sloveniji u 95. minutu, kojim je Srbija izborila remi (1:1) u drugom kolu C grupe na EVRO 2024, njegova lepša polovina je zaplakala od sreće na tribinama Alijanc arene. Bila je manekenka presrećna jer je njen izabranik postao spasilac Srbije, a kako se osećala u tom trenutku otkrila je u ekskluzivnoj izjavi za Republiku.

- Bili smo van sebe juče na stadionu. I stres i suze i osmeh... Ne znam da opišem taj osećaj! Za mene je ono juče bio definitivno jedan od najlepših momenata Lukine karijere. Jako sam srećna zbog njega jer je to zaista zaslužio svojim trudom, radom i posvećenošću - rekla je Sofija Milošević za naš postal, pa dodala:

- Ponosna sam na njega i jedva čekam sledeću utakmicu. Zaista, najsrećnija sam i najponosnija na svetu, on najviše voli da igra za svoju zemlju.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Heroj protiv Slovenije: Luka Jović

Koliko je Lukin gol značajan najbolje se videli posle sinoćnjeg remija Engleske i Danske. Da Jović nije doneo remi "orlovi" bi već sada bili eliminisani sa Evropskom prvenstva. Ovako, i dalje imaju sve u svojim rukama. Pobeda nad Danskom u trećem kolu sigurno vodi među 16 najboljih ekipa Starog kontinenta, dok bi remi otvorio "višu matematiku" iz koje postoje izgledne šanse da odemo u osminu finala kao jedna od četiri najbolje rangirane trećeplasirane reprezentacije iz šest grupa.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, ovo nije prvi put da je Luka bio strelac gola u zaustavnom vremenu kojim je Srbiji produžen san. Naš napadač postigao je u nacionalnom dresu 11 golova od kojih su mnogi bili u završnicama mečeva. Istina, većina njih je bila kao čin overavanja pobeda u raznim kvalifikacijama, a ovo mu je prvi na velikim takmičenjima.

Republika

Foto: Instagram/lukajovic

Uvek jedno uz drugo: Sofija i Luka

Međutim, jedan njegov gol bio je jednako važan. Bilo je to u baražu za odlazak na prethodno Evropsko prvenstvo u duelu sa Škotskom. Vodili su gosti na Marakani od 50. minuta pogotkom Kristija, praktično se već videli na EVRO 2020, a onda je Jović dao gol u 90. minutu i produžio nam nadu da možemo na kontinentalnu smotru posle dve decenije. Meč je otišao u produžetke, ali tamo smo nažalost poklekli posle lošijeg izvođenja penala. Upravo kada je Luka dao taj gol, Sofija je takođe bila veoma emotivna i sigurno je pustila suzu radosnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading