JOŠ JEDNA VELIKA NADA ZVEZDE IDE U TSC! Ozbiljan tim u Bačkoj Topoli

Autor:

Sport

21.06.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju sa pojačanjima.

JOŠ JEDNA VELIKA NADA ZVEZDE IDE U TSC! Ozbiljan tim u Bačkoj Topoli

Foto: Starsport

TSC arena

Novo pojačanje TSC: Andrej Petrović iz Crvene zvezde


Fudbalski klub TSC iz Bačke Topole nastavlja sa predstavljanjem pojačanja u letnjem prelaznom roku, a najnovije pojačanje stiglo je iz redova Crvene zvezde. Andrej Petrović, mladi vezni igrač, pridružio se ekipi TSC nakon što je prošao fudbalsku školu crveno-belih i igrao za sve mlađe selekcije reprezentacije Srbije. Petrović je tokom karijere bio član Crvene zvezde, a takođe je bio i na pozajmici u Grafičaru gde je odigrao četiri meča i postigao dva gola.

Andrej Petrović: Talenat iz Crvene zvezde

Andrej Petrović, rođen 2006. godine, predstavlja mladog talenta koji je prošao kroz omladinsku školu Crvene zvezde. Sa iskustvom iz seniorskog fudbala, Petrović je sada spreman da pokaže svoj potencijal u redovima TSC. Ovaj transfer predstavlja značajan korak za Petrovića u njegovoj karijeri, budući da će na severu Srbije sigurno imati više šanse da se bolje dokaže i probije na največu scenu.

Kontinuirano jačanje tima TSC-a

Osim Andreja Petrovića, TSC je nedavno potpisao novi trogodišnji ugovor sa Momčilom Svilarom, talentovanim vezistom koji je prošao omladinsku školu TSC-a. Ovo je samo jedan u nizu transfera kojim je klub sa severa Srbije odlučno ušao u letnji prelazni rok. Pored toga, nedavno je na TSC Arenu stigao i Marko Lazetić, čime je ekipa Žarka Lazetića dobila četvrto letnje pojačanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading