NEVEROVATAN "OBRAČUN" NA ULICAMA DORTMUNDA! Albanci PROVOCIRALI Italijane! Ovo je bila njihova REAKCIJA! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.06.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo uoči utakmice na Signal Iduna parku.

NEVEROVATAN "OBRAČUN" NA ULICAMA DORTMUNDA! Albanci PROVOCIRALI Italijane! Ovo je bila njihova REAKCIJA! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Fudbaleri Italije i Albanije sastali su se u okviru prvog kola Grupe B na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, što je izazvalo veliko interesovanje zbog burne atmosfere koja je vladala pre utakmice.

Albanski navijači su stigli u velikom broju u Dortmund da pruže podršku svojoj reprezentaciji, a pred okršaj na Signal Iduna parku desila se veoma zanimljiva uvertira.

Navijači pomenutih reprezentacija su imali bliski susret u gradu, što je rezultiralo sitnijim čarkama i međusobnim prepucavanjem. Ono što je privuklo pažnju jeste način na koji su Albanci "provocirali" Italijane - lomili su špagete i bacali ostatke uvis.

Ovo je posebno zanimljivo, jer su špagete zaštitni znak italijanske kuhinje, pa je ova provokacija imala posebnu simboliku. Kako su Italijani reagovali na ovu neobičnu provokaciju? Jedan od navijača je kleknuo na kolena i ironično ih molio da prestanu to da rade, pogledajte u video snimku:

Ovaj susret je izazvao posebno interesovanje zbog neobičnog načina provokacije i reakcije koja je usledila. Fudbalski meč je doneo još uzbuđenja, ali je jasno da je atmosfera pred duel bila jednako uzbudljiva kao i sam susret na terenu.

Albanija je povela u 22 sekundi preko Nedima Bajramija, koji je postigao najbrži gol u istoriji Evropskih prvenstava, ali je Italija stigla do preokreta, pošto su evropski prvaci preko Bastonija i Barele za samo pet minuta, od 11. do 16. uspeli da dođu do vođstva 2:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading