KAD ZVEZDAŠ I PARTIZANOVAC IZAĐU NA SUNČANJE: Radonjić uživa sa kapitenom Bogijem (FOTO)

Autor:

Sport

21.06.2024

17:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radonja koristi vreme za odmor maksimalno.

KAD ZVEZDAŠ I PARTIZANOVAC IZAĐU NA SUNČANJE: Radonjić uživa sa kapitenom Bogijem (FOTO)

Foto: Instagram/n.radonjic7

Stori Nemanje Radonjića

Trenutno su sportisti u kratkom periodu koji mogu da iskoriste "za svoju dušu", budući da su timska takmičenja završena, a pripreme treba uskoro da počnu. Nekome u nacionalnom timu, a nekome - pa ne zna se.

Nemanja Radonjić možda zna gde će igrati sledeće sezone, ali mi još to ne znamo. Prema informacijama mnogih portala pregovori između njega i Crvene zvezde su u završnoj fazi i očekuje se da brzonogi ofanzivac uskoro ponovo obuče crveno-beli dres. Ipak, ta priča se "vrti" već mnogo dugo, pa ga delije i dalje "prizivaju", strahujući da bi mogao da se odluči za neku drugu opciju.

On vreme za razmišljanje koristi na najbolji mogući način.

Republika

Foto: Instagram/n.radonjic7

"Stori" Nemanje Radonjića

Naime, Radonjić je na Instagram profilu objavio "stori" sa kapitenom košarkaške reprezentacije Srbije Bogdanom Bogdanovićem. Bogi i on su na fotki prikazani kako uživaju na suncu pored, reklo bi se bazena.

Bogdanović će uskoro na Pešićevo okupljanje "orlova" pred Olimpijske igre, dok Radonjić posle odluke da ne zaigra za nacionalni tim na prvenstvu Evrope pomno prati dešavanja iz Nemačke, pa je tako i izrazio zadovoljstvo juče Jovićevim pogotkom protiv Slovenije uz poruku: "Idemooo sineeee".

Podsetimo, Nemanja Radonjić je najbolje partije u karijeri pružao na stadionu “Rajko Mitić“, odakle je 2018. godine za 12 miliona evra prešao u redove Marseja. Tokom bogate karijere doskorašnji reprezentativac Srbije nastupao je još za Romu, Empoli, Čukarički, Hertu, Benfiku i Majorku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading