OVO ĆE GROBARE NATERATI NA SUZE: Ledej nikad EMOTIVNIJI na oproštaju sa navijačima Partizana

Autor:

Sport

21.06.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Osećao" je klub kako treba.

OVO ĆE GROBARE NATERATI NA SUZE: Ledej nikad EMOTIVNIJI na oproštaju sa navijačima Partizana

Foto: Starsport

Američki košarkaš Zek Ledej napustio je Partizan posle tri sezone provedene u redovima crno-belih i po svemu sudeći pojačaće Armani. Ovaj momak je za kratko vreme uspeo da osvoji srca grobara svojim zalaganjem i požrtvovanjem na terenu.

Ledej se oglasio na svom Instagram profilu, zahvaljujući se navijačima, svojim bivšim saigračima, članovima stručnog štaba, klupskim lekarima i svima koji su bili deo procesa rasta kluba od Evrokupa do Evrolige. 

- Iskreno hvala u moje, kao i u ime moje porodice za prethodne tri godine. Bilo je ovo neverovatno iskustvo i zahvalan sam svima Vama koji ste bili uz mene u lepim, ali i u nekim teškim trenucima. Hvala državi Srbiji zato što me je prihvatila raširenih ruku i učinila da se osetim kao kod kuće - poručio je krilni košarkaš u svojoj objavi, a zatim se posebno zahvalio navijačima "parnog valjka":

- Hvala grobarima, najboljim navijačima na svetu, koji su pokazali kako se iskreno i strastveno voli klub. Uz takvu podršku, nemoguće postaje moguće. Hvala i mojim bivšim saigračima i članovima stručnog štaba na svim nezaboravnim uspomenama koje smo zajedno stvorili dok smo stremili ka visinama. Hvala klupskim lekarima i svima koji su bili deo procesa rasta kluba od Evrokupa do Evrolige.

Za kraj, došla je i posebna zahvalnica.

- Posebnu zahvalnost dugujem treneru Obradoviću koji mi je verovao od prvog do poslednjeg dana. Neizmerno sam zahvalan na svemu čemu si me naučio i što si mi pomogao da postanem bolji čovek. Iako ću sledeće godine obući drugi dres, krvariću crno-belo zauvek. Volim te Partizane! - poručio je Zek Ledej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading