NIKADA NEĆE IMATI KULT! Piksija i Srbiju SRAMOTNO IZVREĐALI na hrvatskoj nacionalnoj televiziji!

Autor:

Sport

14.06.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamošnji stručni konsultant baš preterao.

NIKADA NEĆE IMATI KULT! Piksija i Srbiju SRAMOTNO IZVREĐALI na hrvatskoj nacionalnoj televiziji!

Foto: Tanjug/AP

Dragan Stojković Piksi

Joško Jeličić, stručni konsultan fudbalskih događaja na HRT (Hrvatska radio televizija), sramotno je izvređao reprezentaciju Srbije uoči predstojećeg EVRO 2024.

On je pokušao da bude duhovit u analizi "orlova".

- Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago da su oni na takmičenju jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo videli ko je s kim, ko koga i tako... - rekao je Jeličić u emisiji na televiziji "HRT".

Kritike nisu zaobišle ni selektora Dragana Stojkovića Piksija.

- Njihov problem je što selektor ništa ne donosi toj ekipi. Moraju da imaju jasniju hijerarhiju, ne u smislu ko je veća zvezda. Piksi i njegove izjave, gledali smo kako psuje svog igrača u prijateljskoj utakmici, radi sve ono zbog čega oni već dugo nemaju i verovatno nikad neće ni imati kult reprezentacije - dodao je Jeličić.

Nakon što su Jeličićeve izjave dospele u javnost, mnogi su osudili njegovu nediplomatsku retoriku i izražavanje prema reprezentaciji Srbije. Oštre reakcije stigle su kako iz sportskih krugova, tako i od navijača, a istaknute ličnosti smatraju da ovakav pristup nije u skladu sa duhom fer pleja i sportskog takmičenja.

On je, inače, bivši fudbaler Dinama i Hajduka, dok je za nacionalni tim odigrao dva meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading