OD NJE ZASTAJE DAH: Kako se uopšte skoncentriše na fudbal? Zbog prelepe Gabrijele Nemačka gori! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.06.2024

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njemu svakako nije lako da bude u karantinu.

OD NJE ZASTAJE DAH: Kako se uopšte skoncentriše na fudbal? Zbog prelepe Gabrijele Nemačka gori! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/azagabriela

Fudbalska reprezentacija Rumunije ostvarila je sjajne rezultate u grupnoj fazi ovogodišnjeg Evropkog prvenstva koje se održava u Nemačkoj.

Naše istočne komšije su iz "najluđe grupe", u konkurenciji Belgijanaca, Slovaka i Ukrajinaca, izašli kao lideri ostvarivši skor od po jedne pobede, remija i poraza.

Na startu turnira Rumunija je ubedljivo savladala Ukrajinu rezultatom 3:0, da bi nakon poraza u Kelnu 2:0 od Belgije, remiziriali sa Slovacima 1:1 u Frankfurtu, čime su nakon 24 godine obezbedili plasman u nokaut fazu takmičenja, gde će u borbi za četvrtfinale odmeriti snagu sa selekcijom Holandije.

Međutim, Rumuni su se našli i u fokusu interesovanja javnosti zbog devojke rezervnog golmana Horacija Moldovana. Golmana madridskog Atletika na evropskoj smotri fudbala prati njegova devojka Gabrijla Anzaru koja na društvenoj mreži Instagram ima stotine hiljada pratilaca.

Zašto je to tako, pogledajte u sledećoj foto galeriji:

 


Kada je reč o predstojećem duelu Rumuna, kao što je već rečeno oni se u osmini finala sastaju sa Holanđanima. "Lale" su po kladionicama u navedenom meču favoriti, ali ukoliko bi Rumunija uspela da priredi iznenađenje, "širom joj se otvaraju vrata" same završnice Evropkog prvenstva.

U slučaju palasmana u četvrtfinale, oni bi se u navedenoj rundi sastali sa pobednikom duela u kojem se sastaju Austrija i Turska. Protiv navedenih rivala Rumuni sigurno ne bi bili potpuni autsajderi, tako da ne bi bilo ni čudo da naše komšije možda vidimo i 10. juna u polufinalu u Dormundu protiv Italijana , ili Engleza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading