SRBIJU ILI VOLIŠ ILI NE! Oglasio se Piksi oko Svilara, evo šta kaže o Jovanoviću iz Partizana!

Autor:

Sport

16.05.2024

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor skautira potencijalne reprezentativce.

SRBIJU ILI VOLIŠ ILI NE! Oglasio se Piksi oko Svilara, evo šta kaže o Jovanoviću iz Partizana!

Foto: Starsport

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi ponovo se osvrnuo na Mileta Svilara, golmana Rome, koji ima odličnu sezonu u klubu.

Svilar je prethodno rekao da ne želi više da brani za Srbiju, te da će pokušati da zaigra za Belgiju.

- Ja sam još u martu rekao o čemu se radi i mogu samo da ponovim. On je izrazio želju da ga ne zovemo više, jer ima svoje neke planove. Šta će biti u budućnosti videćemo. Za Srbiju ili voliš ili ne voliš da igraš i nije moranje - rekao je Piksi za "Sportske".

Foto: www.profimedia.rs

Svilar

Jedino od pitanja odnosilo se na čuvara mreže Partizana Aleksandra Jovanovića, koji takođe blista.

- Aleksandar Jovanović ima odličnu sezonu i vrlo sam zadovoljan njegovom igrom i učinkom pre svega. On je definitivno jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač Partizana - dodao je Piksi.

Otkrio je Piksi i da je na utakmici između kragujevačkog Radničkog i Vojvodine video vrlo interesantne igrače za A selekciju "orlova".

- Jedan od razloga što sam ovde jeste što sam uživo želeo da vidim potencijalne igrače za naš A tim. Drago mi je što sam bio ovde, zahvaljujem ljudima iz Radničkog na svemu danas. Ima interesantnih igrača, ali ne bih želeo da pominjem imena. Videćete vrlo brzo o kojim igračima se radi, veoma sam zadovoljan onim što sam video - zaključio je Dragan Stojković Piksi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading