NOVE MUKE ZA SAUTGEJTA PRED MEČ SA SRBIJOM: Jedan od ključnih igrača Engleske propustio trening!

Autor:

Sport

12.06.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov izostanak bi dobro doneo ''orlovima''.

NOVE MUKE ZA SAUTGEJTA PRED MEČ SA SRBIJOM: Jedan od ključnih igrača Engleske propustio trening!

Foto: www.profimedia.rs

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske, Geret Sautgejt, suočava se sa brojnim izazovima uoči početka Evropskog prvenstva. Nedostatak ključnih igrača zbog povreda stvara dodatne probleme, a nedavni izostanak stuba odbrane Džona Stounsa sa treninga dodatno je zabrinuo engleske navijače. Sa druge strane, povratak levog beka Luka Šoa u takmičarski ritam predstavlja svetlu tačku za engleski tim.

Foto: www.profimedia.rs

Džon Stouns

Fudbalska reprezentacija Srbije takođe se priprema za učešće na Evropskom prvenstvu, smeštena u grupu C sa Danskom, Slovenijom i Engleskom. Prvi meč Orlovi igraju protiv Engleske, koja bi mogla biti oslabljena odsustvom Stounsa. Utakmica Srbija - Engleska zakazana je za 16. jun na stadionu Šalkea u Gelzenkirhenu, sa početkom od 21 sat.

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2024. godine održava se u Nemačkoj, tačnije u 10 gradova. Turnir traje od 14. juna do 14. jula, a Srbija se nada uspešnom nastupu u grupnoj fazi takmičenja. Druga utakmica Srbije zakazana je protiv Slovenije u Minhenu, dok će se treći meč protiv Danske takođe odigrati na stadionu Alijanc Arena u Minhenu.

Sa sve većim uzbuđenjem iščekujemo početak Evropskog prvenstva, dok se timovi pripremaju za izazove koji ih očekuju na terenu. Problemi sa povredama i odsustvom ključnih igrača dodaju zanimljivu dinamiku takmičenju, dok fudbalski fanovi širom sveta nestrpljivo očekuju da vide kako će se sve odigrati na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading