NEVOLJE ZA ENGLEZE PRED MEČ SA SRBIJOM: Sautgejt na meti velikih kritika!

Autor:

Sport

08.06.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li Srbija može da iznenadi Englesku?

NEVOLJE ZA ENGLEZE PRED MEČ SA SRBIJOM: Sautgejt na meti velikih kritika!

Foto: Tanjug/AP

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske, Geret Sautgejt, nalazi se pod pritiskom javnosti nakon nepovezane i razočaravajuće igre njegovog tima u generalnoj probi protiv Islanda. Odluka da neke od najiskusnijih igrača ostavi kod kuće dodatno je podgrejala kritike, a poraz od Islanda samo je pojačao sumnje u sposobnost Sautgejta da pripremi ekipu za predstojeće izazove.

Sautgejt je pokušao da se opravda, ističući da je važno što se loša forma dogodila pre početka takmičenja, te da ima poverenja u sposobnost svojih igrača da se brzo prilagode i podignu nivo igre.

Reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu igrati prvi put pod tim imenom, a tek drugi put od raspada velike Jugoslavije. Njihov prvi protivnik biće reprezentacija Engleske, koja važi za jednog od favorita za osvajanje šampionata. Iako je Sautgejtov tim trenutno van forme, on uverava da će biti spreman za duel sa Srbijom.

Nakon poraza od Islanda, reprezentacija Engleske moraće da se suoči sa kritikama, ali i da se brzo okrene ka narednom meču protiv Srbije. Sautgejt ističe da je svestan izazova i da će zajedno sa svojim timom raditi na poboljšanju igre kako bi se suprotstavili jakom protivniku. Takođe, Sautgejtu su mnogi zamerili što je nije na spisak putnika u Nemačku stavio i fudbalera Mančestera sitija, Džeka Griliša, ali i defanzivca Junajteda, Harija Megvajera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading