AKO NE VERUJETE U SUDBINU POČNITE: Ovaj podatak ide u korist Srbiji i još jednoj reprezentaciji!

Autor:

Sport

11.06.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Orlovi'' mogu do velikog iznenađenja.

AKO NE VERUJETE U SUDBINU POČNITE: Ovaj podatak ide u korist Srbiji i još jednoj reprezentaciji!

Foto: www.profimedia.rs

Još tri dana nas deli od početka novog izdanja Evropsko prvenstva u Nemačkoj. Ovaj trenutak svi sa velikim nesrtpljenjem iščekujemo, pogotovu jer se nacionalni tim Srbije našao na evropskoj smotri nakon dugih 24 godine čekanja. Piksijeva četa će svoj prvi meč igrati 16. juna protiv Engleske. 

U fudbalu je potrebna velika sreća i naravno dešavaju se velika iznenađenja, ali ponekad i sudbina umeša svoje prste. Naime, 2016. godine Real Madrid je osvojio Ligu šampiona, Mančester junajted FA Kup, a na Evropskom prvenstvu u Francuskoj su Islanđani izbacili Engleze u osmini finala pobedivši ih 2:1, a Portugal je postao prvak Evrope. Upravo se takav rasplet događa i ove godine.

Kao što svi znamo Real je došao do 15. titule u Ligi šampiona, Junajted je na izenađenje svih osvojio FA Kup, tako što je bio bolji do Mančester sitija, a Island je bio bolji od Engleske u prijateljskoj utakmici sa 1:0. Sada je još ostalo da Portugal osvoji EVRO, što nije nemoguće, pošto imaju zaista fantastičnu ekipu, a to bi za Ronalda bio drugi trofej na ovom takmičenju, gde igra po šesti put i po tome postaje aposlutni rekorder. 

Ovaj podatak može da bude ohrabrujući za Srbiju, pošto izabranici Dragana Stojkovića igraju protiv Engleske prvi meč Evropskog prvenstva, 16. juna od 21.00 čas u Gelzenkirhenu na Ventlis Areni. Island se nije našao na evropskoj smotri, ali eto, možda bi naš nacionalni tim mogao da bude prijatno iznenađenje i dođe do trijumfa nad Englezima, koji u Nemačku stižu lošem raspoloženju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading