FORMA JE PROLAZNA KLASA JE VEČNA: Ronaldo predvodio Portugal do pobede nad Irskom!

Autor:

Sport

11.06.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalci sigurni u generalnoj probi.

FORMA JE PROLAZNA KLASA JE VEČNA: Ronaldo predvodio Portugal do pobede nad Irskom!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Portugala pokazala je svoju snagu i talent u poslednjem prijateljskom meču pred početak Evropskog prvenstva, pobedivši Republiku Irsku rezultatom 3:0. Ovaj ubedljivi trijumf podigao je samopouzdanje izabranika Roberta Martineza pred nadolazeće takmičenje.

Žoao Felix je otvorio golgeterski niz već u 18. minutu, postigavši prvi gol meča uz asistenciju fudbalera Mančester junajteda, Bruna Fernandeša. Ova brza prednost bila je odličan uvod u meč za Portugalce i nagovestila je njihovu dominaciju na terenu.

Samo pet minuta nakon početka drugog poluvremena, Kristijano Ronaldo je udvostručio prednost svog tima nakon sjajnog proigravanja Neveša. Ronaldo je još jednom pokazao svoju izuzetnu golgetersku sposobnost, stavljajući Portugalce u još povoljniji položaj pred početak Evropskog prvenstva.

Konačan rezultat postavio je upravo Kristijano Ronaldo, postigavši svoj drugi gol na meču u 60. minutu igre. Ovaj dvostruki strelac je još jednom potvrdio svoj status jednog od najvećih fudbalera današnjice, ostavljajući snažan utisak pred nadolazeće izazove.

Portugalci se nalaze u grupi sa Turskom, Gruzijom i Češkom, a prvi meč na turniru igraju 18. juna protiv selekcije Češke. Ovaj ubedljiv trijumf protiv Republike Irske sigurno će podići moral reprezentacije i dodatno ih motivisati da ostvare uspeh na Evropskom prvenstvu. S obzirom na kvalitet igre koji su pokazali u poslednjem prijateljskom meču, Portugalci će biti ozbiljan izazov za sve protivnike na ovom prestižnom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading