REPUBLIKA SAZNAJE: Evo kada će Srbija imati prvi trening u Nemačkoj! Vlada veliko interesovanje, evo koliko su karte!

Autor:

Sport

11.06.2024

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika euforija među srpskim navijačima.

REPUBLIKA SAZNAJE: Evo kada će Srbija imati prvi trening u Nemačkoj! Vlada veliko interesovanje, evo koliko su karte!

Foto: fss.rs

Reprezentacija Srbije našla se posle 24 godine na Evropskom prvenstvu. ''Orlovi'' su stigli u Augzburg gde će im biti baza tokom boravka na evropskoj smotri. Naši fudbaleri imali su fantastičan doček ispred hotela, vladala je velika euforija među navijače, pa će sigurno slekcija Srbije imati ogromnu podršku na mečevima.

Naš portal Republika je došao do sazanja da će Srbija prvi trening imati sutra od 17.30 do 19.00 časova koji će biit otvorenog tipa. Kako saznajemo 2.800 navijača će imati priliku da prati ''orlove'' na treningu. Sam grad Augzburg je sve organizovao, podeljenu besplatne karte. Nemci obožavaju pune stadione i odličnu atmosferu, pa su izašli u susret srpskim navijačima i omogućili im da dodatno daju vetar u leđa svojim miljenicima.

Srbija će u grupi odmeriti snage sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Prvi meč ''orlovi' ' igraju protiv Enlgeza 16. juna od 21.00 čas u Gelzenkirhenu na Ventlis areni. Ostala dva susreta igraće u Minhenu na Alijanc Areni, 20. juna od 15.00 časova sa Slovencija, dok će pet dana kasnije od 21.00 čas odmeriti snage sa Danskom.

Ovo će biti motiv više za Piksijeve izabranike i daju svoj maksimum kako bi opravdali očekivanja. Na poslednjem Evropskom prvenstvu Srbija je prošla grupe, ali je nažalost ispala u četvrtfinalu nakon onog kobnog poraza od Holandije od čak 6:1. Nadamo se da se ovakakv scenario neće ponoviti i da će naš nacionalni tim pokazati sav kvalitet koji poseduje, a on je izuzetan.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading