SKANDAL! ZAMENILI SRPSKU ZASTAVU HRVATSKOM! NEVIĐEN propust pred početak EVRO!

Autor:

Sport

11.06.2024

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holanđani su promašili i našu i englesku zastavu...

SKANDAL! ZAMENILI SRPSKU ZASTAVU HRVATSKOM! NEVIĐEN propust pred početak EVRO!

Foto: www.profimedia.rs, shutterstock

Do početka Evropskog prvenstva ostalo je samo nekoliko dana, a selekcija Srbije će prvi meč odigrati u nedelju, 16. juna protiv Engleske. Međutim, uoči ovog meča, Holandija je napravila veliki propust u najavi turnira, koji je izazvao negativne reakcije među korisnicima Redita.

Naime, Holanđani su napravili neobičnu grešku - umesto zastave Srbije, postavili su zastavu Hrvatske, dok su umesto Engleske koristili zastavu Velike Britanije. Ova zamena zastava izazvala je negodovanje među srpskim korisnicima društvenih mreža, koji su reagovali besom zbog ove nedopustive greške.

Republika

Foto: reddit.com/printscreen

Najava Holanđana za duel "Srbije i Engleske "

Kako se Srbija posle 24 godine vraća na Evropsko prvenstvo, očekivanja i uzbuđenje među navijačima su veliki. Stoga, greška Holandije nije prošla neprimećeno, a mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo ovim propustom. Zamena zastave Srbije zastavom Hrvatske nije samo puka greška - za mnoge je to i uvreda koja nije naišla na pozitivan prijem u srpskoj javnosti.


Podsetimo, što se tiče naše reprezentacije, Srbija je smeštena u Grupu C gde će se suočiti sa jakim protivnicima u vidu Engleske, Danske i Slovenije. Prvi meč "orlovi" igraju protiv pomenutog "gordog albiona" u Gelzenkirhenu, na stadionu Šalkea, 16. juna sa početkom od 21 sat. Druga utakmica, Srbija – Slovenija, igra se 20. juna u Minhenu, dok se treći meč, Srbija – Danska, odigrava takođe u Minhenu, na stadionu Alijanc Arena, 25. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading