ENGLEZI STREPE OD SRBIJE PRED ODLAZAK U NEMAČKU! Priča se POTPUNO okrenula, na "ostrvu" kao NA IGLAMA

Autor:

Sport

09.06.2024

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Sautgejta imaju sve manje poverenja

ENGLEZI STREPE OD SRBIJE PRED ODLAZAK U NEMAČKU! Priča se POTPUNO okrenula, na "ostrvu" kao NA IGLAMA

Foto: Tanjug/AP

Engleska fudbalska reprezentacija se suočava sa pojačanim strahovanjima pred otvaranje Evropskog prvenstva u Nemačkoj, nakon poraza od Islanda (0:1) u generalnoj probi. "Gordi Albion" se na početku kontinentalne smotre 16. juna susreće sa Srbijom, a tamošnja javnost je u strahu da bi već tada njihova reprezentacija mogla da pobaci.

- Ovo je ozbiljno. Engleski navijači strahuju od iznenađenja, jer je Srbija razbila rivala nekoliko dana pre meča sa Engleskom na EVRO 2024. Navijači su u strahu nakon što je Srbija pobedila Švedsku u poslednjoj pripremnoj utakmicu pred Evropsko prvenstvo. Vreme je za uzbunu posle poraza od Isanda (1:0). Da sve bude gore, izgleda da je prvi rival Engleske u dobroj formi. Sergej Milinković Savić otvorio je goleadu Srbije, Aleksandar Mitrović je povisio na 2:0 nakon sat vremena igre, a Dušan Tadić stavio tačku. Loša vest stigla je i nakon što je Danska pobedila Norvešku (3:1), piše ugledni "San".

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Srbija protiv Švedske

Ništa drugačije ne misli ni "Dejli mejl" koji najviše strahuje od Mitrovića.

- Pred početak Evropskog prvenstva Engleska je poražena (1:0) od Islanda, a Srbija je pokazala kako se to radi pobedom protiv Švedske od 3:0, golovima Sergeja Milinković Savića, Aleksandra Mitrovića i Dušana Tadića. Srbiji je bilo potrebno 18 minuta da postigne gol dok je sve sa tribina gledao legendarni Zlatan Ibrahimović. Pogodio je Sergej posle centaršuta Andrije Živkovića. Čovek koga odlično poznaju u Premijer ligi, bivši napadač Fulama i Njukasla, Aleksandar Mitrović, koji je prošlog leta prešao u Al Hilal, pogodio je posle sat vremena igre. Čini se da će najbolji strelac Srbije svih vremena biti briga za Engleze na otvaranju grupe u nedelju 16. juna. Dušan Tadić je desetak minuta kasnije zakucao za 3:0, piše Dejli mejl.

Sve u svemu, ako se do sada nismo "ložili", ovo je sve što nam je bilo potrebno...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mikica

09.06.2024 11:02

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha .......