KAPITEN ENGLESKE ZAGRMEO POSLE BLAMAŽE! Kejn: "Ovo je SR*NJE"!

Autor:

Sport

10.06.2024

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vicešampion Evrope imao neslavnu uvertiru za Srbiju.

KAPITEN ENGLESKE ZAGRMEO POSLE BLAMAŽE! Kejn: "Ovo je SR*NJE"!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Engleske ulazi u Evropsko prvenstvo pod pritiskom nakon razočaravajućeg poraza od Islanda u generalnoj proveri (0:1).

Ovaj šokantan neuspeh rezultirao je nezadovoljstvom navijača i postavio pitanje o stanju u taboru "gordog albiona". Kapiten Hari Kejn izražava zabrinutost, što jasno ukazuje na unutrašnje probleme u ekipi.

Foto: Tanjug/AP

Selektor Geret Sautgejt i Hari Kejn

- Ovakvi porazi mogu da budu poziv na buđenje za sve nas. Moramo da shvatimo da neće biti lako kao što ljudi misle. Imamo mnogo posla da odradimo, nekad je potrebno da se razbudiš. Puno je elemenata koje moramo da popravimo, naročito u presingu. Utakmice u grupnoj fazi biće slične kao ova protiv Islanda. Moraćemo da se branimo kvalitetno, naročito od dugih loptu. U napadu treba da budemo strpljivi - rekao je Kejn.

Iako se vicešampioni Starog kontinenta smatraju jednim od prvih favorita za osvajanje Evropskog prvenstva, poraz od "ribara" ukazuje na nedostatak forme i spremnosti ekipe. Sa neuspesima na prethodnim takmičenjima, poput EP 2020. i Svetskog prvenstva u Kataru, Engleska ima priliku da pokaže svoju snagu i talent na nadolazećem turniru.

- Bilo je to pravo s*anje. Ali u fudbalu uvek imaš uspone i padove. Prošlo je skoro dve godine od poslednjeg takmičenja, moramo na to da zaboravimo i da budemo uzbuđeni zbog novog turnira - zagrmeo je napadač minhenskog Bajerna i "gordog albiona".

Evropsko prvenstvo će se održati u Nemačkoj, obuhvatajući 10 gradova. Turnir će trajati od 14. juna do 14. jula, pružajući fudbalskim zaljubljenicima širom sveta mesec dana uzbuđenja i neizvesnosti.

Srbija je smeštena u grupu C, sa protivnicima poput Engleske, Danske i Slovenije. Orlovi će se suočiti sa jakim rivalima u svojim mečevima, počevši od susreta sa Engleskom 16. juna u Gelzenkirhenu. Njihov drugi meč će biti protiv Slovenije u Minhenu 20. juna, dok će se treći meč odigrati protiv Danske takođe u Minhenu 25. juna.

Ovo će biti izuzetno izazovan put za srpsku reprezentaciju, ali prilika da pokažu svoje veštine i borbeni duh pred svetskom publikom. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem iščekuju početak Evropskog prvenstva kako bi videli kakve će se dramatične borbe odigrati na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading