DONČIĆ PROGNOZIRAO DA RIVAL SRBIJE OSVAJA EVRO! Luka pričao o fudbalu, pa otkrio da je VEĆ ZNAO da Mbape ide u Real (VIDEO)

Autor:

Sport

09.06.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo je oduševio novinare.

DONČIĆ PROGNOZIRAO DA RIVAL SRBIJE OSVAJA EVRO! Luka pričao o fudbalu, pa otkrio da je VEĆ ZNAO da Mbape ide u Real (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Luka Dončić o fudbalskim temama i transferu Kilijana Mbapea

Košarkaški virtuoz Luka Dončić, koji trenutno igra za Dalas, ponovo je oduševio prisutne na konferenciji za medije svojim komentarima o fudbalskim temama. Iako je ova sezona veoma zahtevna za Slovenca, on je otkrio da obožava fudbal i redovno prati dešavanja, posebno u Real Madridu. Na pitanje novinara o transferu Kilijana Mbapea u "kraljevski klub", Dončić je odgovorio sa osmehom: "Već sam ranije znao za to."

Bez kontakta sa Mbapeom od potpisa

Slovenac je dodao da se nije čuo sa francuskim fudbalerom od trenutka kada je potpisao za Real Madrid.

"Nisam se čuo sa njim otkad je potpisao", istakao je Luka.

Slovenija kao favorit na Evropskom prvenstvu


Na pitanje o tome ko će osvojiti titulu na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, Dončić je sa sigurnošću odgovorio: "Slovenija!"

 

Naravno, podržava svoju reprezentaciju, a Srbija je jedna od reprezentacija koja tom uspehu stoji na putu budući da se nalazi sa njima u grupi, pored Engleske i Danske.


Finalna serija NBA lige

Dalas će se suočiti sa Boston Seltiksima u drugom meču finalne serije NBA lige, nakon što je Boston poveo sa 1-0. Utakmica će se odigrati u noći između nedelje i ponedeljka, sa početkom od dva sata posle ponoći. Ovo je prilika za Dalas da napravi istorijski uspeh, što čini seriju još uzbudljivijom za sve ljubitelje košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading