RAPORT IZ ŠVEDSKE! Otkrivamo: Legendarni Ibrahimović se oprašta posle meča sa Srbijom!

Autor:

Sport

08.06.2024

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas spektakl.

RAPORT IZ ŠVEDSKE! Otkrivamo: Legendarni Ibrahimović se oprašta posle meča sa Srbijom!

Foto: Republika, Profimedia

Fudbaleri Srbije večeras od 18 časova gostuju Švedskoj u prijateljskom meču i generalnoj probi za EVRO 2024 u Nemačkoj, a portal Republika.rs je na lica mesta. 

Meč na stadionu u Solni, predgrađu Stokholma, između ostalog imaće i emotivan karakter. Naime, od reprezentacije se oprašta legendarni fudbaler "vikinga" poreklom sa naših prostora - Zlatan Ibrahimović. Njemu će nakon utakmice biti priređen prigodan omaž, a mediji u ovoj skandinavskoj zemlji tome pridaju ogroman značaj.

Naime, kako je naš portal došao do saznanja, legendarni Ibrahimović imaće ceremoniju 10-15 minuta nakon meča. U glavnog gradu Švedske je sve u znaku Ibre, meč protiv Srbije i ne zanima toliko, već su se svi fokusirali na ovaj događaj koji će uslediti nakon meča. Zlatan je poznat i kao veliki prijatelj Srba i nije slučajnost što će se oprosttiti od nacionalnog dresa baš protiv našeg nacionalnog tima. 

Podsetimo, Srbija je prethodno izgubila od Austrije u Beču sa 2:1, dok je Švedska, takođe u test-utakmici, istim rezulatom poražena od Danske, koja će biti rival "orlovima" u okviru C grupe. Osim Danaca, u prvom fazi EP igraćemo još i sa Englezima i Slovencima. Jedno je sigurno, a to je da ćemo biti svedoci jednog istorijskog događaja, a naravno gde se Ibrahimović pojavi, tu odmah nastaje spektakl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading