NEĆE VALJDA I ON DA NAPUSTI PARTIZAN?! Dobio ponudu koja se ne odbija - Žoc u neviđenom problemu

Autor:

Sport

03.07.2024

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad mogu svi, što ne bi i on.

NEĆE VALJDA I ON DA NAPUSTI PARTIZAN?! Dobio ponudu koja se ne odbija - Žoc u neviđenom problemu

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan prolazi kroz turbulentni period, sa velikim brojem igrača koji napuštaju klub. Najnovija vest je da bi Aleksa Avramović mogao da se pridruži ovom trendu, jer je dobio ponudu od Makabija za dvogodišnji ugovor. Ova vest je izazvala dosta pažnje i spekulacija u košarkaškim krugovima.

Izraelski novinar Omri Mahinmi tvrdi da je Makabi već ponudio dvogodišnji ugovor Aleksu Avramoviću, a trener Oded Kataš navodno insistira na dovođenju ovog mladog talenta u svoj tim. Ovaj potencijalni transfer bi bio značajan za obe strane, s obzirom na to da bi Avramović bio idealna zamena za Lorenca Brauna, prema rečima trenera Kataša.

Odavno je bilo poznato da će Avramović napustiti Partizan, a spekulisalo se i o interesovanju timova poput Pariza i Asvela. Međutim, čini se da je Makabi najkonkretniji u svojim namerama da dovede ovog talentovanog igrača. U slučaju da transfer ne bude realizovan, postoji mogućnost da će Makabi okrenuti svoju pažnju ka Krisu Džonsu iz Valensije.

Ovaj potencijalni transfer svakako bi imao značajan uticaj na dalji razvoj karijere mladog košarkaša, ali i na sastav samog Partizana. Navijači su podeljeni u svojim mišljenjima o ovoj vesti, ali jedno je sigurno - odlazak Avramovića bi ostavio prazninu u timu koja će biti teško popuniti.

U svakom slučaju, ostaje da vidimo kako će se ova situacija razvijati i da li će Avramović zaista preći u redove Makabija. S obzirom na njegov talenat i potencijal, ne sumnjamo da će ova vest izazvati veliku pažnju u košarkaškom svetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading