MOKA SLAVNIĆ SE POTPUNO SLOMIO NA OPROŠTAJU OD KAPIČIĆA: Nije mogao da zadrži suze zbog smrti kuma (FOTO+VIDEO)

Autor:

Sport

03.07.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bili su kumovi, prijatelji...

MOKA SLAVNIĆ SE POTPUNO SLOMIO NA OPROŠTAJU OD KAPIČIĆA: Nije mogao da zadrži suze zbog smrti kuma (FOTO+VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Tog ponedeljka 26. juna košarkaški svet u regionu izgubio je jednog od svojih najvećih protagonista - legendarnog Dragana Kapičića. Rođen 7. avgusta 1948. godine, Kapičić je ostavio neizbrisiv trag u istoriji srpske košarke, posebno kroz svoj nezaboravni doprinos Crvenoj zvezdi, za koju je nastupao od 1966. do 1975. godine.

Kapičić je tokom svoje karijere u crveno-belom dresu i postao najbolji strelac u istoriji kluba, a sa njim je osvojio niz prestižnih trofeja. Uz dva osvojena domaća šampionata (1969. i 1972) i tri Kupa (1971, 1973. i 1975), Kapičić je sa Crvenom zvezdom stigao do trijumfa u Kupu pobednika kupova 1974. godine, ostavljajući neizbrisiv trag u istoriji kluba.

Crveno-beli su objavili da će se danas na Malom Kalemegdanu od 12 časova održati komemoracija povodom njegove smrti, a među ožalošćenima je i Draganov kum, legendarni Zoran Moka Slavnić kojem nimalo lako nije pala smrt velikog prijatelja.

Podsetimo, on je za Republiku odmah posle smrti Kapičića otkrio koliko mu to teško pada.

Umro mi je veliki drug drug iz Zvezde. Dva puta mi je bio kum u oba braka. Bio mi je i veliki životni drug. Umro je neko ko je dokazao koliki je čovek. Bio je iz poznate imućne porodice revolucionara Jovana Kapičića, ali je uprkos tome želeo uvek da sam sebe obezbedi u životu. Do dan danas sam u kontaktu sa njegovim bratom i ovog puta želim da izrazim najdublje saučešće celoj njegovoj porodici i da kažem da sam uz njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nora

03.07.2024 12:55

E, moj Kaponja, nisam propustala nijednu utakmicu. Pokoj ti dusi i vecna slava.