OSTAJE SAMO KOPRIVICA?! U novu sezonu sa potpuno novim timom

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

03.07.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se razbežali.

OSTAJE SAMO KOPRIVICA?! U novu sezonu sa potpuno novim timom

Foto: Starsport

Balša Koprivica

KK Partizan se od završetka sezone polako pozdravljao sa igračima. Jedan po jedan su napuštali ekipu i odlazili svojim putevima.

Navijači ne mogu da prežale celokupnu situaciju, ali se nadaju da će se mnogo bolja ekipa formirati pre početka Evrolige

Po svemu sudeći, od celog tima ostaje jedna osoba, Balša Koprivica. Dok su Partizan napustili Kevin Panter, Zek Ledej, Alen Smailagić, Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer, Mateuš Ponitka i Danilo Anđušić, a Bruno Kaboklo, Džejlin Smit i Džejms Naneli su na izlaznim vratima, a Ognjen Jaramaz, Aleksa Avramović i Uroš Trifunović nisu daleko od te odluke.

Partizan je polako, ali sigurno, počeo da formira novu ekipu u koju spadaju već pomenuti Koprivica, Vanja Marinković, Ife Lundberg, Frenk Nilikina, Isak Bonga, Ajzea Majk, Sterling Braun,Tajrik Džons, Mario Nakić i Arijan Lakić.

Videćemo kako će to sve izgledati i da li će uspeti da se uigraju do početka sezone.

KK Partizan, srpski je košarkaški klub iz Beograda i deo je JSD Partizan. Najtrofejniji je klub u Srbiji i jedan od najtrofejnijih u bivšoj Jugoslaviji, osvojio je 21 put nacionalno prvenstvo, 16 puta nacionalni kup, sedam puta Jadransku ligu i jednom Superkup Jadranske lige.

Osvojio je Evroligu u sezoni 1991/92. trojkom Aleksandra Đorđevića u poslednjim trenucima protiv Huventuda iz Badalone. To je najveći uspeh u srpskoj klupskoj košarci, iako je te sezone, zbog rata u Jugoslaviji, odigrao samo jednu utakmicu pred svojim navijačima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading