PIKSI NIJE NI U MISLIMA NADLEŽNIH U FSS: Njegova smena UOPŠTE NIJE U PLANU!

Autor:

Sport

03.07.2024

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O njemu ni reči sa Terazija 35.

PIKSI NIJE NI U MISLIMA NADLEŽNIH U FSS: Njegova smena UOPŠTE NIJE U PLANU!

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragan Stojković Piksi ne planira da podnese ostavku na mesto selektora fudbalske reprezentacije Srbije uprkos novom debaklu. Samo dva osvojena boda uz jedan dat gol i eliminacija već u grupnoj fazi Evropskog prvenstva nisu dovoljan povod za Stojkovića da podnese ostavku. I to je razumljivo, želi da i dalje prima platu bez ikakve odgovornosti. Međutim, on nije ni u mislima nadležnih u Fudbalskom savezu Srbije, a njegova smena, barem prema prvim najavama, uopšte nije tema o kojoj na Terazijama 35 nameravaju da raspravljaju.

Naime, Fudbalski savez Srbije jeste, navodno, zakazao sednicu Izvršnog odbora i to telefonskim putem i ona će se prema najavama održati u petak, ali smena Stojkovića neće biti tema, iako je to za fudbalsku javnost prvi problem koji mora da se rešava.

Tema zasedanja Izvršnog odbora, prema saznanjima Kurira, biće predstojeća Superliga i sve ono što se tiče tog takmičenja. Šta će biti sa selektorom, još uvek nije poznato. Verovalo se da će Stojković već podneti izveštaj sa Evropskog prvenstva, ali se to nije dogodilo. Razne su opcije, ali na njih će srpska javnost morati da sačeka.

Međutim, neće samo Piksi izbeći raspravu o njegovom poverenju. Pitanje je da li će i kada biti konstatovane najavljene ostavke potpredsednika FSS Branislava Nedomovića i generalnog sekretara Jovana Šurbatovića. Međutim, kada se to desi, praktično jedini koji će ostati u FSS je predsednik Dragan Džajić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Snake

03.07.2024 22:15

Treba bojkotovati Piksija i FSS. Ne pisati u novinama o njima,ne ići na utakmice i totalo ignorisati fudbal dok ne dođe do preko potrebnih promena.