NAKON STRAVIČNOG PREBIJANJA TARE DANILO OSTAVIO SINU PORUKU: Simovljeva će zbog ovih reči grcati u suzama!

Autor:

Zabava

03.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilo Raičević i Tara Simov uspeli su da nađu zajednički jezik zbog sina.

NAKON STRAVIČNOG PREBIJANJA TARE DANILO OSTAVIO SINU PORUKU: Simovljeva će zbog ovih reči grcati u suzama!

Foto: ATAImages

Danas je poseban dan za bivšu učesnicu rijalitija "Zadruga" Taru Simov i njenog bivšeg izabranika Danila Raičevića jer njihov sin Nikolaj slavi prvi rođendan. Iako već duže vreme nisu u dobrim odnosima, ponosni roditelji su se složili da će proslaviti ovaj važan dan za njihovog naslednika.

Odmah u ponoć Tara Simov se oglasila na društvenim mrežama emotivnom porukom upućenom sinu.

- Živote moj. Oko moje. Dušo moja. Nek ti je najsrećniji 1. rođendan - napisala je Tara na Instagram storiju.

Mališanov otac Danilo Raičević takođe je podelio zajedničku fotografiju sa sinom i uputio mu javnu čestitku, ističući emotivnu podršku i ljubav prema njemu.

 

Iako su Tara i Danilo okončali emotivnu vezu, nedavno su imali ozbiljnu raspravu u javnosti, tokom koje su iznete teške optužbe. Međutim, kako je Danilo istakao, postoji dogovor da se njihov odnos ne komentariše javno, te da će se pridržavati tog dogovora. Naglasio je da će dete i dalje biti podjednako kod oboje roditelja, ističući važnost prisustva i uticaja oba roditelja u životu deteta.

- Naravno, dete je i kod mene koliko i kod nje, to je normalno. Biološki je normalno da dete bude s majkom i u svakom aspektu je to bitno, posebno kada je malo dete u pitanju. Kada poraste, tu je bitna muška figura i muški uticaj, a sada to treba ovako da bude. Prvenstveno bih bio neprijatelj svom detetu kad bih hteo da ga odvojim od majke. To je poenta cele priče - rekao je on za Blic i istakao da će sinu prirediti slavlje povodom prvog rođendana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading