OD ZVEZDE SE OVAKO ISKRENO I SRDAČNO RETKO KO OPROSTIO: Crveno-beli ostaju bez velikog igrača i čoveka

Autor:

Sport

03.07.2024

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mađar će verovatno karijeru nastaviti u Španiji.

OD ZVEZDE SE OVAKO ISKRENO I SRDAČNO RETKO KO OPROSTIO: Crveno-beli ostaju bez velikog igrača i čoveka

Foto: Starsport

Mađarski internacionalac Adam Hanga se emotivnom porukom oprostio od Crvene zvezde, nakon što je proveo jednu sezonu u redovima tima sa Malog Kalemegdana. Hanga je stigao u Beograd iz Real Madrida, ali je tokom sezone imao velikih problema sa povredom zbog čega je propustio završnicu sezone, iako je bio jedan od najboljih igrača. Pre toga je početkom ove godine takođe imao jednu dužu pauzu, pa je jasno da ga godine polako stižu.

Mađar se kratkom, ali nikad iskrenijom i srdačnijom čestitkom oprostio od kluba i navijača.

Bila je to samo jedna godina, ali se oseća kao uspomene i iskustvo za ceo život. Hvala ti, Beograde. Moja porodica nikad nije bila srećnija, voleli smo i živeli za svaki trenutak istog. Hvala Crvenoj zvezdi, bilo je zadovoljstvo nositi crveno-beli istorijski dres. Kao što sam mnogo puta rekao, ovaj klub ima nešto veoma posebno i neverovatno, na čemu mogu da zavide širom Evrope. Strast i ljubav koju navijači pokazuju prema ovom sportu su neuporedive. Samo oni koji su to doživeli i bili deo toga to mogu i da razumeju - napisao je Hanga i za kraj na srpskom jeziku dodao: "HVALA".

U ovim rečima moglo se videti koliko je Hangi iskreno prijao boravak u Beogradu, a i za Republiku je na kraju sezone otkrio da bi zaista voleo da ostane, međutim, do dogovora nije došlo.

Nakon odlaska iz Crvene zvezde, Hangu očekuje povratak u Španiju, gde je prethodno igrao za Barselonu i Real Madrid. Postoje spekulacije da bi 35-godišnji Mađar mogao da nastavi karijeru u dresu Huventuda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading