OTKRIVAMO! Sastav Srbije protiv Švedske biće isti kao i protiv Engleza, jedan igrač sporan!

Autor:

Sport

08.06.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Piksi prelomio.

OTKRIVAMO! Sastav Srbije protiv Švedske biće isti kao i protiv Engleza, jedan igrač sporan!

Foto: Republika

Reprezentacija Srbije večeras od 18.00 časova igra protiv Švedske u Štokholmu generalnu probu pred Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.  Ovaj meč će mnogo toga reći, a selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju iskristalisati sliku sa kojim snagama može napasti Engleze u prvoj utakmici.

Piksi je prethodni meč protiv Austrije krenuo sa četvoricom pozadi, ali je brzo odustao od tog sistema i vratio se na tradicionalni, sa trojicom. Naš portal se nalazi u glavnom gradu Švedske i otkriva da će sastav koji večeras selektor Stojković izvede biti isti kao i protiv Engleske u prvom kolu evropskom šampionata, a jedan igra će biti sporan. Naime, fudbaler Sevilje, Nemanja Gudelj najverovatnije neće konkurisati u startnoj postavi, ali će naš nacionalni tim sigurno igrati u formaciji 3-4-1-2 ili 3-4-2-1.

Foto: Starsport

Nemanja Gudelj

3-4-1-2 VMS- Babić, Veljković, Pavlović - Kostić, SMS, Samardžić, Ilić - Tadić - Vlahović, Mitrović.

3-4-2-1 VMS - Babić, Veljković, Pavlović - Kostić, SMS, Samadržić, Lukić - Tadić - Mitrović.

Ovaj sistem nam je i doneo plasman na poslednja dva velika takmičenja, ali i u A diviziju Lige Nacija. Biće zanimljivo videti kako će Piksi rotirati, ali i kako će sve ovo funkcionisati. Večerašnji meč nikako nije prijateljskog karaktera, već ga treba shvatiti kao takmičarski i igrati kao da je finale Evropskog prvenstva, jer je izuzetno bitan i mnogo toga će pokazati.

Takođe, večeras se legendarni Zlatan Ibrahimović zvanično oprašta od nacionalnog dresa i to će uveličati ovaj susret. Ibra je poznat kao veliki prijatelj Srba i velika je čast što je ovaj meč izabrao za tako nešto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading