SLOVENAC ISPROZIVAO PIKSIJA: Održao mu čas na terenu, a onda ga ubio u pojam moćnim rečima

Autor:

Sport

03.07.2024

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa dve rečenice mu objasnio kako treba da stoje stvari.

SLOVENAC ISPROZIVAO PIKSIJA: Održao mu čas na terenu, a onda ga ubio u pojam moćnim rečima

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Srbije završili su nastup na Evropskom prvenstvu još u grupnoj fazi i uveliko se nalaze na godišnjem odmoru. Za to su sami krivi posle poraza od Engleske (1:0), remija sa Slovenijom (1:1) i utakmice bez golova sa Danskom (0:0) pa im dva boda nisu bila dovoljna da odu u osminu finala.

Tamo su se, s druge strane, našli Slovenija i Rumunija. Šta nam je takođe različito? Pa to što je selektor Rumunije Edi Jordanesku najavio je će napustiti klupu nakon ovog Evropskog prvenstva u Nemačkoj iako je igrao u osmini finala i odolevao moćnoj Holandiji iako su poraženi sa 3:0. Takođe, selektor Slovenije Matjaž Kek je posle poraza od Portugala na penale, iako su vrlo lako mogli da slave, poručio da se nisu obrukali, ali da je spreman da ode sa klupe u svakom trenutku. On je usput poslao indirektnu poruku Piksiju i svima koji su se poneli prema njima u sistemu "lako ćemo".

Republika

Foto: Starsport

Duel Srbije i Slovenije na EP

 

- Slovenija ne mora da brine za budućnost kada je reprezentacija u pitanju, ma ko bio na klupi. Nismo bili turisti, pokazali smo da će mnogi morati da nas gledaju drugim očima i da imaju strah kada treba da se sastanu sa nama. Da li ovo znači da neću biti selektor? Ne znači to ništa, ali i ako se to desi neće biti smak sveta - rekao je Kek.

Sada zamislite da je Dragan Stojković Piksi ovo rekao! Zvuči zaista neverovatno, ali nije. Naš selektor je pričao da smo igrali dobro, da se nismo obrukali. Čak smo i veličali njegovu postavku igre protiv Engleske iako smo poraženi. Kek je, s druge strane, i po tom pitanju dijametralno suprotan posle eliminacije od moćnog Portugala.

- Porazi se ne slave. Bila je ovo prava utakmica s nesretnim završetkom. Ponosan sam što vodim momke s karakterom. Oko mene je ekipa koja može da bude zadovoljna jer je ponovo dovela fudbal kući u Sloveniju – dodao je Kek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading