STOJKOVIĆ O ZLATANOVOM OPROŠTAJU! Selektora Srbije RADUJE samo OVA stvar!

Autor:

Sport

07.06.2024

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni napadač završava blistavu igračku karijeru.

STOJKOVIĆ O ZLATANOVOM OPROŠTAJU! Selektora Srbije RADUJE samo OVA stvar!

Foto: www.profimedia.rs

Raduje selektora Piksija to što je Ibra baš meč sa Srbijom izabrao kao oproštaj od igračke karijere.

Govorio je Dragan Stojković o utakmici sa Švedskom koja reprezentaciju Srbije očekuje u subotu veče (18.00), ali konferencija nije mogla da prođe bez pitanja i o Zlatanu Ibrahimoviću!

Podsetimo, popularni Ibra će 10 minuta posle utakmice imati sviju svečanost tokom koje će se oprostiti od dresa države u kojoj je, bez sumnje, najbolji igrač svih vremena. Pohvale je, naravno, dobio i od selektora "orlova" koji se raduje što će biti učesnik te proslave. 

Foto: printskrin

Zlatan Ibrahimović

- Sjajan osećaj, Zlatan je jedan od najboljih napadača u svetu. Ponosni smo što imamo mogućnost ,što je izabrao da igra protiv Srbije. Nadam se da će ljudi doći i da će biti pun kapacitet stadiona, da će slaviti njegovo zbogom fudbalu. Gledam pozitivno i jedva čekam da ga vidim, pružim ruku i kažem. "Hvala za sve što si učinio za fudbal" - rekao je Stojković i dodao:

- Zlatan je jako popularan. Mi volimo da pričamo o njemu, da ga gledamo, jedan je od najvažnijih igrača u istoriji fudbala, ne zaboravite to. Malo je ekscentričan, ali mislim da ga jako poštuju ljudi. Popularan je u Srbiji jer njegovo prezime na kraju ima "ić" - istakao je selektor "orlova", Dragan Stojković Piksi.

Podsetimo, Srbija je u prvoj proveri za EVRO poražena od Austrije na bečkom "Ernst Hapelu" rezultatom 1:2, a utešni gol za naš nacionalni tim dao je Strahinja Pavlović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading