"DVA KORITA PUNA PRIPREMLJENOG MESA": Pre tačno 4 godine Veljko Belivuk i ekipa su ubili, a potom Pukijevo telo ISEKLI NA KOMADE U RITOPEKU!

Autor:

Hronika

16.06.2024

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belivuk i Miljković su, prema optužnici, na prevaru namamili Gligorijevića na sastanak

"DVA KORITA PUNA PRIPREMLJENOG MESA": Pre tačno 4 godine Veljko Belivuk i ekipa su ubili, a potom Pukijevo telo ISEKLI NA KOMADE U RITOPEKU!

Foto: ST/N. PANČIĆ/Starsport/Instagram

Aleksandar Gligorijević, poznat kao Puki, postao je četvrta zvanična žrtva kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića. On je ubijen 16. juna 2020. godine, kada su ga izmasakrirali i nožem na leđima urezali reč "Izdaja".

Belivuk i Miljković su, prema optužnici, na prevaru namamili Gligorijevića na sastanak, iskoristivši aplikaciju "Skaj" kako bi ga doveli do Beton hale. Nakon toga, Gligorijević je odvezen do kuće u Ritopeku, gde su već bili Belivuk, Vlade Draganić, Nikola Spasojević, Nebojša Janković, Srđan Lalić i Miloš Budimir. Ovde je Gligorijević ubijen, a potom telo brutalno isečeno na komade.

Nakon ubistva, telo je fotografisano, a zatim isečeno na manje delove i samleveno u mašini. Delovi tela su bačeni u Dunav, dok su lične stvari Gligorijevića spaljene nakon što su polivene benzinom. Da bi uništili tragove zločina, počinioci su tretirali prostoriju hemijskim sredstvima, ali su njihovo kretanje zabeležile nadzorne kamere.

Pre tragičnog događaja, Gligorijević je bio poznat kao pripadnik novosadske kriminalne grupe "Firma". Na suđenju "veterničkoj grupi" Nenada Opačića, Gligorijević je za sebe rekao da je rob Miladina Suvajdžića, zvanog Ðura Mutavi, inače svedoka-saradnika.

Kad ga je sudija pitao šta to znači, Gligorijević je rekao da je za njega nedeljno prodavao po pola kilograma heroina, a nije imao para da plati stan, jer je sav novac morao njemu da preda. On je bio osuđen na 15 godina zatvora. Takođe, imenovan je za predsednika FK Tekstilac iz Odžaka, a bio je aktivan u navijačkim krugovima, što ga je dovelo u vezu sa Belivukom i Miljkovićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading