ŠOK! Sloba Radanović se ISELIO iz kuće, već tri nedelje živi u HOTELU!

Autor:

Zabava

24.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlog je, kako se navodi, odluka njegove supruge Jelene!

ŠOK! Sloba Radanović se ISELIO iz kuće, već tri nedelje živi u HOTELU!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Sloba Radanović

Poznati pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena već tri nedelje borave u jednom hotelu na Vračaru. Razlog njihovog privremenog smeštaja je renoviranje njihove kuće u Višnjičkoj banji, koju su pre useljenja temeljno sredili. Umesto da iznajme stan, odlučili su se da se smeste u hotel, gde noćenje košta više od 100 evra, kako prenosi "Scandal".

Renoviranje kuće u Višnjičkoj banji

Jelena je bila ta koja je nagovorila supruga na početak radova na njihovom domu. Vrata i prozori su već izbačeni, a postavljaju se nova kuhinja i nameštaj. Očigledno je da su Radanovići ozbiljno shvatili renoviranje, te su se odlučili za temeljnu prepravku svoje kuće.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Jelena i Sloba

Luksuznu nekretninu u Slankamenu su nedavno pazarili!

Kao beg od gradske gužve, Radanovići su se odlučili za Slankamen, gde su nedavno kupili luksuznu nekretninu. Radovi na novom domu su pri kraju, a pevač je već podelio slike ove nekretnine na svom Instagram profilu. Oni su se odlučili za moderan i funkcionalan nameštaj, a cela kuća je izuzetno dobro osvetljena.

Poznato je da poznate ličnosti često biraju neobične lokacije za svoje privremeno stanovanje, a Radanovići su se odlučili za hotel na Vračaru umesto standardnog iznajmljivanja stana. S druge strane, njihov novi dom u Slankamenu obećava da će biti pravo utočište od gradske vreve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading