ŽENA MARKA MESARA "SKOCKANA" OD GLAVE DO PETE STIGLA U SPECIJALNI SUD! Nastavlja se suđenje Belivukovom klanu za pranje para - pričali da su zaradili od "koverti na svadbi"! (FOTO)

Autor:

Hronika

23.05.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se suđenje ozloglašenom klanu i njihovim ženama.

ŽENA MARKA MESARA "SKOCKANA" OD GLAVE DO PETE STIGLA U SPECIJALNI SUD! Nastavlja se suđenje Belivukovom klanu za pranje para - pričali da su zaradili od "koverti na svadbi"! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen/Instagram/serbialive_beograd, E-stock, Tanjug/Rade Prelić

Suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću, njihovim suprugama Bojani Belivuk i Tanji Miljković, kao i Filipu Ivanovskom i njegovoj supruzi Mariji Ivanovski, nastavlja se danas pred Specijalnim sudom u Beogradu.

Tužilaštvo ih, tereti da su prljav novac zarađen od kriminala ulagali u legalne tokove kupovinom stanova, kuća, građevinskog materijala, placeva, automobila i satova. Optužnicom je inače obuhvaćena i Belivukova tašta, Snežana Đorđević, koja se na prošlom suđenju održanom početkom aprila nije pojavila.

Veljko Belivuk i Marko Miljković dovedeni su iz pritvora, dok su ostali optuženi u sud u Ustaničkoj došli sa slobode, a vršiće se uvid u pisanu dokumentaciju.

Žena Marka Miljkovića Mesara, Tanja Miljković, danas je došla u Specijalni sud sređena od glave do pete, u bež kompletu i na visokim potpeticama.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Tanja Miljković

Supruga drugog vođe ozloglašenog klana Bojana Belivuk došla je u ravnoj obući, kariranoj košulji i farmerkama, a obukla je i crnu kraću jaknu. Kako smo ranije pisali, ona je nedavno i promenila imidž i skratila kosu.

Belivuk: Sve je taštino

Kako je ranije Veljko Belivuk rekao, on i supruga nemaju veliku imovinu.

- Imovina koju smo supruga i ja stekli nije basnoslovna, svako ko je radio kao nas dvoje, pa i po dva posla, mogao je to da ima. Sa kućom i placem nemam nikakve veze, sve je od ušteđevine kupila i gradila moja tašta. Možda, sigurno joj i jeste pomagala moja supruga, oko pozivanja majstora. Naš stan je u Živka Davidovića 83, na 200 metara od placa, druga stvar tašta je bolesna, a treće moja supruga joj je ćerka. Nadam se da neće svako morati da odgovara zato što pomaže roditeljima, naprotiv da joj ne pomaže to bi bilo zanemarivanje - rekao je tada Belivuk.

Miljković: Zaradili smo od svadbe

Marko Miljković Mare je istakao na suđenju da su velike svote novca supruga i on "zaradili" od koverti na svadbi.

- Pravili smo svadbu u Metropolu sa preko 300 zvanica i dobili smo preko 200.000 evra, pa smo se dogovorili da bude na nju. Tužilaštvo kaže da je svadba bila 2015. a čudno što je kupljen stan 2020, moja stvar je nigde ne piše kada ja moram da potrošim novac, mogu i da ga zapalim. Dakle, stan je kupljen, nije plaćen u celosti. Ja radim ceo svoj život, radim obezbeđenje lica i objekata, time sam se bavio do hapšenja - naveo je Miljković.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading