SONJU REDOVNO TUKAO ŠRAFCIGEROM I OKLAGIJOM: Novi detalji jezivog ubistva na Voždovcu!

Autor:

Hronika

24.06.2024

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sumnja se i da je vanbračnu suprugu zlostavljao kontinuirano deset godina i fizički i psihički, da je kontrolisao njeno kretanje i raspolagao njenim prihodima.

SONJU REDOVNO TUKAO ŠRAFCIGEROM I OKLAGIJOM: Novi detalji jezivog ubistva na Voždovcu!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Nemanja Š. (41) uhapšen je u petak u Beogradu pod sumnjom da je nasmrt pretukao svoju nevenčanu suprugu Sonju Radoš (50). On je saslušan u Višem tužilaštvu gde je, prema nezvaničnim informacijama, izjavio da je često dolazilo do svađa u njihovom odnosu, te da ju je kažnjavao varjačom i šrafcigerom. Takođe, Nemanja je priznao da ga je Sonja izdržavala jer nije želeo da radi, ali nije želeo da se izjasni da li je kriv za ubistvo.

Tragedija se dogodila oko 21 čas u njihovom stanu u Ulici Borivoja Stevanovića na beogradskom Voždovcu. Prema izvorima iz istrage, Nemanja je pozvao policiju i prijavio svađu sa nevenčanom suprugom nakon koje je ona preminula. Kada je policija stigla na lice mesta, pronašla je telo žene sa vidljivim povredama.

Policija je saopštila da je Nemanja Š. uhapšen zbog sumnje da je počinio teško ubistvo, za koje je predviđena kazna doživotnog zatvora. Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredio mu je jednomesečni pritvor.

Prema izjavi iz izvora iz istrage, Nemanja je priznao da je tukao Sonju varjačom i šrafcigerom, a forenzičari su utvrdili da su povrede na telu žene mogle biti uzrok smrti. Telu je naložena obdukcija radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

Sumnja se i da je vanbračnu suprugu zlostavljao kontinuirano deset godina  i fizički i psihički, da je kontrolisao njeno kretanje i raspolagao njenim prihodima.

Sonja Radoš (50) je bila direktorka u jednoj PR kompaniji. Pronađena je mrtva u svom stanu na Voždovcu, a sumnja se da ju je nevenčani suprug Nemanja Š. brutalno pretukao.


Sonja Radoš bila je zaova poznate voditeljke Ane Pendić Radoš, koja je udata za Sonjinog brata Vojkana Radoša, uspešnog poslovnog čoveka. 

Komšije su izjavile da su nekoliko dana pre tragedije primetile Sonju i Nemanju, pri čemu je Sonja delovala loše i nemoćno. Jedna komšinica je čak izjavila da je Sonja izgledala kao da je pretučena.

Tragedija je zatekla komšije u zgradi na Voždovcu, koje su izjavile da je cela zgrada bila prepuna policije i forenzičara nakon Sonjine smrti. Ispričali su da su bili u šoku i da nikada nisu čuli buku iz stana Sonje i Nemanje.

(Informer)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading