TUKAO JE I ZLOSTAVLJAO DESET GODINA PA JOJ PRESUDIO UDARCEM U GLAVU! Određen pritvor ubici Sonje Radoš!

Autor:

Hronika

23.06.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubica je celu deceniju kontrolisao žrtvino kretanje i raspolagao njenim prihodima

TUKAO JE I ZLOSTAVLJAO DESET GODINA PA JOJ PRESUDIO UDARCEM U GLAVU! Određen pritvor ubici Sonje Radoš!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor osumnjičenom da je ubio vanbačnu suprugu na Voždovcu, koju je prethodno godinama zlostavljao.

Osumnjičenom N. Š. (41) određen je pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu, kao i jer je za krivično delo koje mu se stavlja na teret propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja ili težina posledice krivičnog dela su doveli do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, piše RTS.

Na teret mu se stavlja da je u petak ubio svoju vanbračnu suprugu Sonju Radoš (50).

Ranije danas, na saslušanju je izneo svoju odbranu.

N. Š. se tereti da je nakon rasprave, rukama i nogama i čvrstim predmetom žrtvi naneo više udaraca usled čega je žena preminula.

Sumnja se i da je vanbračnu suprugu zlostavljao kontinuirano deset godina  i fizički i psihički, da je kontrolisao njeno kretanje i raspolagao njenim prihodima.

Sonja Radoš (50) je bila direktorka u jednoj PR kompaniji. Pronađena je mrtva u svom stanu na Voždovcu, a sumnja se da ju je nevenčani suprug Nemanja Š. brutalno pretukao.

Sonja Radoš bila je zaova poznate voditeljke Ane Pendić Radoš, koja je udata za Sonjinog brata Vojkana Radoša, uspešnog poslovnog čoveka. 


Komšije su izjavile da su nekoliko dana pre tragedije primetile Sonju i Nemanju, pri čemu je Sonja delovala loše i nemoćno. Jedna komšinica je čak izjavila da je Sonja izgledala kao da je pretučena.

Tragedija je zatekla komšije u zgradi na Voždovcu, koje su izjavile da je cela zgrada bila prepuna policije i forenzičara nakon Sonjine smrti. Ispričali su da su bili u šoku i da nikada nisu čuli buku iz stana Sonje i Nemanje.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading