PALE PRVE OPOMENE TOKOM SUĐENJA BELIVUKU, MILJKOVIĆU I ŽENAMA! Mesar se pravda: "Nekretnine su DEDINE, bankarka me savetovala da ne pišem odakle mi novac!"

Autor:

Hronika

23.05.2024

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burno od samog početka.

PALE PRVE OPOMENE TOKOM SUĐENJA BELIVUKU, MILJKOVIĆU I ŽENAMA! Mesar se pravda: "Nekretnine su DEDINE, bankarka me savetovala da ne pišem odakle mi novac!"

Foto: ST/Vladimir Lukić, Instagram/serbialive_beograd, E-stock, Tanjug/Rade Prelić, Google maps

Suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću, njihovim suprugama Bojani Belivuk i Tanji Miljković, kao i Filipu Ivanovskom i njegovoj supruzi Mariji Ivanovski, nastavlja se danas pred Specijalnim sudom u Beogradu.

U sudnici optuženi Belivuk i Miljković okruženi stražarima sede u jednom delu boksa koji je staklom odvojen od sudnice, dok u drugom delu sede njihove supruge, kao i Ivanovski i njegova žena, koji se brane sa slobode.

Nastavlja se glavni pretres, na prethodnom su izneli odbrane, a danas se nastavljaju dokazi u pisanoj dokumentaciji, koji se prikazuje na monitorima u sudu.

Tužilac: Nema primedbi, ovo su dokazi koji su predloženi

Advokat Dejan Lazarević: Deda Marka Miljkovića je kupio prvu, drugu, pa treću nekretninu, ima pravo da pokloni kome hoće ono što je stvorio za života, a on je to poklonio svom sinu, ocu Marka Miljkovića. Nema ni traga ni glasa od Marka Miljkovića, neću ulaziti u to koliko je optuženi imao tada godina

Sudija ga je prekinula i vratila na temu današnjeg pretresa.

Lazarević: Možda ste dekoncentrisani..

Sudija mu je nakon toga oduzela reč i izrekla mu opomenu.

Marko Miljković: Osvrnuo bih se na ugovore i nekretnine koje je pazario moj deda Miladin Miljković. Nemam nikakve veze sa ugovorima koje je moj deda činio. Što se tiče stana koji je kupila moja supruga, ja sam bio u banci tog jutra sa suprugom, jedna žena koja radi tamo nam je rekla da stavimo "ušteđevina od roditelja" i mi smo tako stavili. To nas je posavetovala ta radnica, te nismo stavili da smo taj novac dobili od svadbe.

Nakon njegovog iskaza usledilo je čitanje dokumentacije i uvid u istu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading