NE BI DIGAO RUKU NA SEBE, PLAŠIMO SE SAMO JEDNOG: Oglasio se otac nestalog Milana iz Niša, uočio je bitan detalj!

Autor:

Hronika

24.06.2024

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pune dve nedelje od kako je Milan nestao...

NE BI DIGAO RUKU NA SEBE, PLAŠIMO SE SAMO JEDNOG: Oglasio se otac nestalog Milana iz Niša, uočio je bitan detalj!

Foto: Printscreen/facebook/Niška Inicijativa, Wikimedia/Geograf208

Milan Đorđević (41) nestao je pre tačno dve nedelje, ostavivši iza sebe misteriju koja još uvek nije rešena. Sve je počelo kada je parkirao svoje službeno vozilo "škodu" na parkingu na izletištu Bojanine vode, a od tada mu se gubi svaki trag.

Nakon nestanka, pokrenuta je obimna potraga na Suvoj planini, u kojoj je učestvovalo nekoliko stotina ljudi, uključujući policajce, vatrogasce, pripadnike Gorske službe spašavanja, šumare, planinare, alpiniste, prijatelje i rođake nestalog. Upkos tome, Milan i dalje nije pronađen.

Fotografije sa parkiniga na izletištu otkrivaju zanimljive detalje. Na sredini parkinga nalazi se plavi policijski "golf", a u istom redu gde je "škoda" parkirana su vozila prijatelja i rođaka nestalog. Forenzičari su uzimali uzorke, dok je Milanov otac stajao pored sa rukama na bokovima, gledajući u automobil.

Siniša Đorđević, Milanov otac, otkrio je da je njegov sin parkirao vozilo na Bojaninim vodama oko 18.30 časova. Nakon što se Milan više nije javljao na telefon, krenuli su u potragu. Pametni sat koji je ostao kod kuće pokazao je da je telefon udaljen od Niša 19 kilometara, tačno koliko je udaljeno izletište na Suvoj planini.

Marica, Milanova majka, izrazila je očaj zbog nestanka svog sina. Ona je istakla da je Milanov nestanak enigma, te da su svi tragovi pretraženi na Suvoj planini, ali bez uspeha. Marica je podelila da je Milan bio poseban čovek, pedantan, odgovoran i posvećen porodici i poslu.

Milan je već 17 godina radio kao zastupnik farmaceutskih kompanija, a poslednja kompanija za koju je radio angažovala ga je da prodaje lekove na području jugoistočne Srbije. Pre nestanka, obilazio je urologiju i onkologiju u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu.

Iako su prošle dve nedelje od Milanovog nestanka, njegova porodica i dalje ne gubi nadu da će ga pronaći živog i zdravog, te nastavljaju sa potragom u nadi da će uskoro dobiti vest o njegovom povratku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading