POČINJE SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU, BROJNI GLUMCI STIGLI ISPRED SUDNICE: Poznata glumica odlučila da svedoči protiv vlasnika škole glume! Atmosfera pred pucanjem (FOTO)

Autor:

Hronika

24.06.2024

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksić se tereti i da je nad tri devojke izvršio nedozvoljene polne radnje zloupotrebom službenog položaja - svoje pozicije nastavnika glume

POČINJE SUĐENJE MIKI ALEKSIĆU, BROJNI GLUMCI STIGLI ISPRED SUDNICE: Poznata glumica odlučila da svedoči protiv vlasnika škole glume! Atmosfera pred pucanjem (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

U Višem sudu u Beogradu za danas je najavljeno suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, vlasniku škole glume koji je optužen za silovanje i polno uznemiravanje polaznica svog studija, a na planiranom ročištu glumica Iva Ilinčić trebalo bi da svedoči o grozotama koje je doživela od strane okrivljenog.

Ispred sudnice nalaze se glumica Mirjana Karanović i Aleksandar Radojičić. 

Takođe, Mika Aleksić stoji na hodniku pre suđenja, i priča sa advokatom. 

Aleksić se, prema optužnici koju je podiglo Više javno tužilaštvo u Beogradu, na teret stavlja da je više puta silovao četiri svoje učenice koje su u tom trenutku bile maloletne.

Takođe, prema optužnici, Aleksić se tereti i da je nad tri devojke izvršio nedozvoljene polne radnje zloupotrebom službenog položaja - svoje pozicije nastavnika glume. 

Glumica Iva Ilinčić stigla je u Viši sud gde treba da svedoči u postupku protiv Miroslava Aleksića koji je optužen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole.

Ilinčić će iskaz dati kao oštećena, odnosno svedočiće kao poslednja oštećena u ovom postupku, a u sud je došla u pratnji svojih roditelja. 

U znak podrške došli su brojne kolege, među kojima je Aleksandar Radojičić, Vanja Nenadić, Svetozar Cvetković, Mirjana Karanović, Branka Katić i druge ličnosti iz javnog života.

Čeka se početak suđenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading