"PRVO SAM UZELA KNJIGE I IZAŠLA IZ STANA" Stanarka zgrade na Novom Beogradu o drami: Vatrogasci su vikali i lupali ljudima na vrata, kao i ja! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanari zgrade stoje još uvek na ulasku u zgradu.

"PRVO SAM UZELA KNJIGE I IZAŠLA IZ STANA" Stanarka zgrade na Novom Beogradu o drami: Vatrogasci su vikali i lupali ljudima na vrata, kao i ja! (VIDEO)

Foto: Republika/printscreen

Veliki požar izbio je jutros u Maršala Tolbuhina na Novom Beogradu.

Kao što se vidi i na snimcima, cela vertikala je izgorela, a požar je zahvatio prvi i drugi sprat stambene zgrade.

Na terenu su još uvek vatrogasna i policijska vozila, kao i vozilo Hitne pomoći.

Stanari zgrade stoje na ulasku u zgradu.

Aleksandra Nešić, jedna od stanarki ove zgrade je govorila za Republiku o traumi koju je doživela, navodeću da je iz stana prvo uzela knjige jer je u toku ispitni rok.

- Probudila me komšicica sa rečenicom da gori kafić, ustali smo spakovali smo se za 15 minuta, nismo mogli da uđemo od dima. Otvorili smo prozore sa strane gde nije bilo dima. Hteli smo da preskočimo terasu i mislile da izađemo na drugi ulaz, međutim nismo uspeli. Posle se dim podigao gore na više spratove. Mi smo izašli na kraju sa peškirima preko usta, vatrogasci su vikali i lupali ljudima na vrata, kao i ja. Bilo je traumatično, ali svi su živi i zdravi. Stanovi na prvom spratu su pogođeni, imamo dosta starijih ljudi u ulazu, ali su i oni uz pomoć ostalih komšija uspeli da izađu. Niko nije povređen, prozivali su sve stanove i svi su tu, ko nije bio tu obijali su, međutim svi su izašli nego su zaključavali vrata. Prvo sam dohvatila su knjige jer je ispitni rok u toku tako da Krivično pravo i ja smo izašli prvi, posle toga sam uzela pare i dokumenta. Vidimo odavde da su stanovi crni, stanovi na prvom i drugom spratu - kaže Aleksandra Nešić za Republiku.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Nešić

Na terenu su još uvek vatrogasna i policijska vozila, kao i vozilo Hitne pomoći.

Požar je izbio u ugostiteljskom objektu koji se nalazio u istoj zgradi sa stanovima, a vatra je brzo zahvatila terase i stanove na prvim spratovima. Stanari su svedočili o ogromnom dimu i pokušajima vatrogasaca da obuzdaju vatru koja je gutala njihove domove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading