VUČIĆ SE HRABRO SUPROTSTAVIO MAFIJAŠKOM KARTELU! Jovanov: "Šefovi mafije su govorili o odbrani Belivuka i Miljkovića, a opozicija u Skupštini to sprovodi u delo"!

Autor:

Vesti

15.06.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obaveza države je da istraži sve pipke ove kriminalne hobotnice i da se sa svakim od njih brutalno i po zakonu obračuna, bez obzira da li se ti pipci nalaze u medijima, političkim partijama, ili pravosuđu.

VUČIĆ SE HRABRO SUPROTSTAVIO MAFIJAŠKOM KARTELU! Jovanov: "Šefovi mafije su govorili o odbrani Belivuka i Miljkovića, a opozicija u Skupštini to sprovodi u delo"!

Foto: Tanjug/M. NIKOLIĆ

Još jednom se dokazalo da se predsednik Vučić hrabro i prkosno, suprotstavio najopasnijem i najbrutalnijem mafijaškom kartelu koji je ikada postojao u našoj zemlji, istakao je Milenko Jovanov iz SNS reagujući na današnje pisanje crnogorskih medija..

Takođe se pokazalo da su sve ono što su u međusobnim razgovorima govorili mafijaški šefovi, u delo sprovodili neki opozicioni političari u Srbiji.

Naime, šefovi kriminalnog kartela su govorili o medijskoj, sudskoj i političkoj odbrani uhapšenih Belivuka i Miljkovića, a ovo poslednje su, u više navrata, u Narodnoj skupštini, poslanici opozicije sprovodili u delo.

Pored toga, u svakoj prilici su potcenjivali stepen ugroženosti predsednika Vučića i članova njegove porodice, ali i vršili njihovu kriminalizaciju, kako bi svaki eventualni napad na njih bio unapred opravdan.

Zato je obaveza države da istraži sve pipke ove kriminalne hobotnice i da se sa svakim od njih brutalno i po zakonu obračuna, bez obzira da li se ti pipci nalaze u medijima, političkim partijama, ili pravosuđu.

Podsećamo, i član Predsedništva SNS Nemanja Starović oglasio se povodom prepiski između vođe tzv. kavačkog klana Radoja Zvicera i njegovog saradnika iz crnogorske policije Ljuba Milovića koje su danas objavljene u podgoričkim medijima.

- Segmenti prepiske između vođe tzv. Kavačkog klana Radoja Zvicera i njegovog saradnika iz crnogorske policije Ljuba Milovića koji su danas objavljeni u podgoričkim medijima, služe kao još jedna potvrda za to da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio i ostao najodlučniji borac protiv organizovanog kriminala na Balkanu, zbog čega mafijaški klanovi kontinuirano rade na njegovoj političkoj, medijskoj, ali i fizičkoj likvidaciji - rekao je on, a više o tome pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Olja

15.06.2024 20:23

Mafija Vučiću ne množe ništa.

Filip

15.06.2024 20:27

Vučićeva hrabrost je ključna u borbi protiv organizovanog kriminala

Milijana

15.06.2024 20:27

Opozicija bi jedva dočekala da Zvicer svoje pretnje sprovede u delo.

Nikola

15.06.2024 20:28

Podržavam Vučićevu nepokolebljivost u suočavanju s mafijom.