NASTAVNICI GLAVU LUPALA O POD! VIKALA: "ZAPAMTIĆEŠ ME"! Uhapšena majka učenika koja je nasrnula na prosvetnog radnika! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Hronika

15.06.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

NASTAVNICI GLAVU LUPALA O POD! VIKALA: "ZAPAMTIĆEŠ ME"! Uhapšena majka učenika koja je nasrnula na prosvetnog radnika! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Dragan Kadić, Tamara Pavišić, Privatna arhiva

Srpski telegraf u izdanju za subotu 15. jun donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

MORSKI VUK LOVI PUTINOVU AJKULU -SUDAR TITANA U DUBINAMA OKEANA

Dve atomske podmornice iz najmoćnijih klasa Putinova ajkula "Kazanj" i američki morski vuk "Helena" uplovile su u zalive Kube. Još od Kubanske krize 1962, kad je svet bio na ivici nuklearnog rata, titanijumske podmornice supersila nisu se lovile i nišanile na tako malom odstojanju.

I DALJE NEPOZNATI REZULTATI POPISA U CRNOJ GORI - KRIJU DA SU SRBI VEĆINA

U Crnoj Gori je još u decembru prošle godine obavljen popis stanovništva, a rezultati do dana današnjeg, skoro sedam meseci kasnije, nisu saopšteni!

Podatke o broju građana koji su se izjasnili kao Srbi, Crnogorci, Bošnjaci ili Albanci, vlasti u Crnoj Gori kriju kao zmija noge jer, kako saznaje Srpski telegraf, ne mogu da podnesu činjenicu da je srpski identitet dominantan. Tačnije, smeta im broj građana koji su se izjasnili kao Srbi i pripadnici SPC i zato krše zakon sopstvene države koji propisuje da su rezultati morali biti saopšteni još u januaru, odnosno u roku od 30 dana od završetka popisa.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa

UHAPŠENA MAJKA UČENIKA OSNOVNE ŠKOLE NA NOVOM BEOGRADU - NASTAVNICI GLAVU LUPALA O POD

Bivša odbojkašica i ćerka vlasnika OK Vizura Ana Radojičić Matović (32) uhapšena je i određen joj je pritvor od 48 sati zbog sumnje da je u četvrtak po podne napala nastavnicu biologije u OŠ "Jovan Dučić" na Novom Beogradu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U saopštenju je navedeno da je ona osumnjičena za krivična dela zlostavljanje, mučenje i ugrožavanje sigurnost. Darko Eger, predsednik aktiva direktora škola Novog Beograda, kaže za Srpski telegraf da majka nije bila zadovoljna ocenom koja je zaključena njenom sinu. 

NEUVERLJIV ISKAZ TROSTRUKOG UBICE IZ KNJAŽEVCA - UZEO SAM PUŠKU
I SIŠAO U PRIZEMLJE

Aleksa Milojević (22) iz Knjaževca, koji se tereti da je 6. juna u porodičnoj kući iz lovačke puške ubio bolesnog oca Predraga (60), babu Sarajevku (83) i nepokretnog dedu Miloša (81), na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru dva sata je davao iskaz, u kom je naveo da se seća da je kobnog dana iz podruma uzeo oružje, ali da se ne seća samog zločina.

POBEDNIK IZBORA ZAKLEO SE DA ĆE RASTURITI DRŽAVU

Belgijanci se boje da će ih već u kvalifikacijama za naredno Evropsko prvenstvo u fudbalu 2028. predstavljati dve reprezentacije: Valonije i Flandrije. Kralj Filip od Belgije dao je mandat za sastav vlade separatisti Bartu de Veveru, čiji je plan da otcepi Flandriju.

TVITER SE USIJAO Pomirenje Karleuše i Tošića na pomolu?

Domaći i regionalni mediji već danima bruje o incidentu u vili porodice Tošić na Dedinju kad je Jelena Karleuša prijavila policiji supruga Duška Tošića za fizički napad na nju i njenog prijatelja košarkaša Nikolu Jovanovića.

Iako je u jedinom javnom obraćanju povodom incidenta poručila da se nalazi u teškom periodu i da mora biti bolje, izgleda da je Jelena već uspela da nastavi dalje i zaboravi na nesuglasice sa zakonitim suprugom. Dokaz toj tvrdnji je to što je pevačica na zvaničnom Tiktok nalogu podelila stare snimke, iz doba najveće ljubavi s Duškom, na kojima se njih dvoje ljube, grle i uživaju zajedno. Snimak prati i tekst emotivne balade njene drugarice i koleginice Milice Pavlović "Praštaj", čije je stihove napisala slavna Ljilja Jorgovanović, a za koje mnogi tvrde da su među najlepšima koje je napisala u karijeri. Bivši Tviter, sadašnji Iks, usijao se nakon ovoga...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading