"KRVI JE BILO NA SVE STRANE, SINOĆ SMO RIBALI STEPENICE"! Komšije u šoku nakon ubistva i samoubistva na Novom Beogradu: Svi smo potreseni, od sinoć nismo ni jeli!

Autor:

Hronika

16.05.2024

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšinica je čula zapomaganje!

"KRVI JE BILO NA SVE STRANE, SINOĆ SMO RIBALI STEPENICE"! Komšije u šoku nakon ubistva i samoubistva na Novom Beogradu: Svi smo potreseni, od sinoć nismo ni jeli!

Foto: Republika

Juče je u stanu na Novom Beogradu pronađeno telo žene L. S. (55), koja je bila nasmrt izbodena. Pored nje je ležao muškarac N. L. (oko 45 godina), koji je izvršio samoubistvo.

Komšinica ubijenog para navodi da u stanu gde su pronađena njihova tela živi ženina majka Branislava, koja inače živi u inostranstvu.

- Ne poznajem ubijeni par. U stanu je živela majka, Branislava. Ona, inače, živi u inostranstvu, a došla je da pričuva stan. Nismo znali šta se dogodilo dok nije došla policija i hitna pomoć. Komšinica koja živi stanu pored je čula zapomaganje i okrenula ključ kako bi zaključala vrata i pozvala je sina ubijene žene. Koliko znamo, on ih je i zatekao. Iz zgrade sam videla da je istrčao neki dečko i sve se okretao iza sebe, mislila sam da su se neka deca potukla. Kasnije sam saznala da se dogodilo ubistvo - rekla je za Blic.

Kako kaže, prizor u zgradi je bio zastrašujuć.

- Krvi je bilo na sve strane. Prali smo sinoć stepenište. Svi smo potreseni, od sinoć nismo ništa jeli. Koliko sam čula oni nisu bili u braku, nego joj je ubica bio emotivni partner - navodi ona.

Kako je Republika već pisala, muškarac je upao u stan u kome je nesrećna žena bila sa sinom, nasrnuo na nju, a sin je istrčao iz stana. Kada se vratio sa policijom, zatekao je tela svojih roditelja.

Inače, nezvanično, L.S. i N.L. su bili u vanbračnoj zajednici u kojoj imaju dvoje dece.

BONUS VIDEO

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading