MATORA UHVAĆENA NA DELU! Kamera sve usnimila, ovo je DOKAZ da još uvek VOLI Anitu?! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.06.2024

04:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se pitaju da li je ove reči posvetila bivšoj ljubavi!

MATORA UHVAĆENA NA DELU! Kamera sve usnimila, ovo je DOKAZ da još uvek VOLI Anitu?! ŠOK! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora, poznata učesnica rijaliti programa "Elita", izazvala je pažnju javnosti svojim emotivnim trenucima provedenim sa Borislavom Terzićem Terzom. Njihovo zajedničko veselje uključivalo je i pesmu "Otišlo je milo moje", koja je dirnula Matoru pravo u srce. Ona je zapevala stihove ove numere, a mnogi su primetili da se pronalazi u njima.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora peva pesmu posvećenu Aniti?

Međutim, društvene mreže su preplavile komentari, a većina fanova rijalitija su se zapitali da li je Matora ove emotivne stihove posvetila upravo svojoj bivšoj supruzi, Aniti Stanjlović, sa kojom razvela se pred kamerama na imanju u Šimanovcima.

- Otišlo je milo moje iz života mog. Trebalo je malo sreće, nije dao Bog - pevala je Matora, svesno ili nesvesno povezivajući pesmu sa svojom sudbinom koju je doživela tokom boravka u "Eliti".

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora peva pesmu posvećenu Aniti?

Podsećanja radi, nakon što je javnost uznemirila vest da je advokatica aktuelne učesnice rijalitija "Elita", Anite Stanojlović. upala u porodičnu kuću Jovane Tomić Matore, u kojoj se u tom trenutku nalazila njena teško bolesna majka, oglasila se upravo ona, te izdala hitno saopštenje.

Kako je istakla, ona je pokušala da na miran način od Matorine porodice preuzme Anitine lične stvari koje su u njihovom posedu. Međutim, situacija je eskalirala nakon što je od Tomićkine majke doživela negodovanje, te je neminovno da je po zakonu krivično gone.

Detaljnije pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading