ĐOKOVIĆ OPET NA TERENU, ALI NE TENISKOM! Novak prisustvovao velikom oproštaju SRBINA(VIDEO)

Autor:

Sport

31.05.2024

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole ispratio u penziju celu svoju generaciju...

ĐOKOVIĆ OPET NA TERENU, ALI NE TENISKOM! Novak prisustvovao velikom oproštaju SRBINA(VIDEO)

Foto: Profimedia

Novak Đoković ispratio oproštajnu utakmicu Nikole Karabatića

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odlučio je da isprati oproštajnu utakmicu rukometaša Nikole Karabatića iz prvog reda. Srbin koji je rođen u Nišu, ali igra za reprezentaciju Francuske, jedan je od najvećih rukometaša svih vremena. Klupsku karijeru odlučio je da završi susretom sa Eks an Provansom, a najbolji teniser sveta je bio među mnogobrojnim navijačima koji su ispunili dvoranu "Bersi" kako bi se poklonili Nikoli po poslednji put.

Velika podrška iz sveta sporta

Pored Novaka Đokovića, među poznatim licima na utakmici našao se i Dragan Mladenović, Olimpijski i Svetski rukometni šampion sa reprezentacijom Jugoslavije. Karabatić je za Parižane debitovao u polufinalu Kupa Francuske sa samo 17 godina, a malo ko je očekivao ovakav uspeh za nekadašnjeg nesuđenog reprezentativca Srbije.


Oproštaj posle Olimpijskih igara

Nikola Karabatić planira da se oprosti od rukometa nakon Olimpijskih igara, na kojima će Francuzi pokušati da odbrane zlato pred domaćom publikom. Ovo će biti jedan emotivan trenutak za sve ljubitelje rukometa i navijače Karabatića, koji je obeležio jednu eru u francuskom rukometu.

Đokovićev naredni meč na Rolan Garosu

Što se tiče Novaka Đokovića, on već sutra izlazi na teren, ne pre 20:15, a rival će mu biti Lorenco Muzeti u 3. kolu Rolan Garosa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading