"ZAŠTO JA NE ZNAM ZA SVAĐU MOJE ĆERKE": Isplivali novi detalji iz "Ribnikara" - Majka ubijene Angeline tražila odgovore u sudnici!

Autor:

Hronika

30.05.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan KobiljskI se slomio u sudnici i počeo da jeca.

"ZAŠTO JA NE ZNAM ZA SVAĐU MOJE ĆERKE": Isplivali novi detalji iz "Ribnikara" - Majka ubijene Angeline tražila odgovore u sudnici!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Privatna arhiva, Facebook

U parnici 27 članova porodica devetoro ubijene dece i školskog čuvara u OŠ " Vladislav Ribnikar" danas su svedočile psiholog, pedagog i učiteljica Koste Kecmanovića. 

Psiholog Lidija Maksić rekla je da je sa 7/2 odeljenjem koje je slovilo za izuzetno uspešno više od nje radila pedagog Jelena Vujičić. 

Ona je kazala da nikada nije razgovarala sa Kostom jedan na jedan, jedino kada ga je testirala za upis u prvi razred. 

- Nije bilo znakova da nešto nije kako treba. Bila sam i na upisu njegove sestre - rekla je Maksić. 

Ona je kazala da su Kostine izostanke roditelji pravdali lekarskim izveštajem iz privatne ordinacije. 

Psiholog je rekla da joj je poznato da je Vladimir Kecmanović otac dečaka zločinca imao sukob sa ocem ćerkine drugarice iz odeljenja. 

Na pitanje Suzane majke Andrije Čikića psiholog je odgovorila da joj se nikada učenici nisu poverili da je Kosta čudan, kao ni nastavnica da ne zna da pokaže emocije čak ni kada recituje izuzetno tužnu pesmu. 

- Izlazila sam na hol da propratim decu i viđala sam da se Kosta druži sa decom iako nije bio jedan od one popularne dece koja su uvek u velikom društvu - rekla je Maksić. 

Kao stručno lice Lidija Maksić je odgovarala i na pitanje Dragana Kobiljskog koji se slomio u sudnici i zaridao, kao i majka Andrije Čikića koja je u hodniku gorko plakala jer njenog jedinca nema uprkos svemu i borbi koju vode.

Majka Angeline Acimović tihim glasom koji dušu kida pitala je psihologa zašto ona ne zna da je njena ćerka imala sukob sa drugaricom ukoliko je psiholog imala saznanje o tome pošto je kazala da je Angelina zbog svađe sa drugaricom želela da pređe u drugo odeljenje, ali je od toga odustala pošto su se pomirile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (9)

Loading
Mosa

30.05.2024 17:07

Neka dostave kopije opravdanja iz privatne ordinacije. Ili ih je ipak otac sam pisao ili falsifikovao? Neka se proveri da li ce te kopije odgovarati datumima kada je klipan bio odsutan.

Odgovori 46 10
Nemamja

30.05.2024 19:56

@Mosa - @Mosa. I sta onda?

Odgovori 25 11
Vera

30.05.2024 21:43

@Nemamja - Ponisti se nevalidno svedocanstvo i klipan se vrati da polaze 7 razred, a roditeljima kazna za zanemarivanje deteta. Razrednoj i upravi skole suspenzija. Pa neka nastave da lazu.

Odgovori 32 7
Steva

31.05.2024 21:50

@Nemamja - Onda mu smanje ocenu iz vladanja, i otežaju mu upis u dobre škole!

Odgovori 12 5