"BOMBA" SA APENINA! Konte preuzima posrnulog giganta!

Autor:

Sport

31.05.2024

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan menja Kalconu.

"BOMBA" SA APENINA! Konte preuzima posrnulog giganta!

Foto: Tanjug/AP

Menadžer Totenhema Antonio Konte

Antonio Konte preuzima Napoli umesto povratka u Juventus

Italijanski fudbalski trener Antonio Konte preuzeće Napoli umesto povratka u Juventus, javio je poznati novinar sa "čizme" Fabricio Romano. Nakon što je prethodnih dana pregovarao sa klubom iz Napulja, Konte je odlučio da prihvati njihovu ponudu, iako je njegova želja bila da se vrati u Juventus.

Planovi "Stare dame" i traženje novog izbora

Naime, "stara dama" je imala drugačije planove u vezi sa Tijagom Motom, što je značilo da Konte može da traži drugi izbor. Taj izbor je pao na Napoli, koji je i ranije želeo da ga dovede, verujući da Konte može da vrati ekipu sa stadiona „Dijego Maradona“ na put uspeha.


Dogovor sa upravom kluba i finansijski detalji

Konte se uspešno dogovorio sa upravom kluba o svim detaljima, uključujući i platu, bonuse, članove stručnog štaba i prava na fotografije. Prema informacijama, Italijan će potpisati ugovor sa Napolijem do 2027. godine, mada finansijski detalji ovog posla još uvek nisu objavljeni.

Uspon i pad Napolija, očekivanja od Kontea

Napoli je skrenuo sa puta uspeha posle prošle sezone u kojoj je osvojio Skudeto, promenivši nekoliko trenera i završivši pri sredini tabele. Očekuje se da Konte svojim iskustvom i veštinama uradi ono što tokom protekle sezone nisu uspeli Valter Macari, Rudi Garsija i Frančesko Kalcona - vrati Napoli na staze uspeha i konkurentnosti u italijanskoj Seriji A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading