"ZAVRŠI SE I OSMI RAZRED, KOGA DANAS IZ DETINJSTVA ISPRATITI..." Potresne reči majke Eme Kobiljski

Autor:

Hronika

31.05.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema je hrabro stala pred nišan Koste Kecmanovića i takva otišla u legendu.

"ZAVRŠI SE I OSMI RAZRED, KOGA DANAS IZ DETINJSTVA ISPRATITI..." Potresne reči majke Eme Kobiljski

Foto: Facebook, ST/Dragan Kadić

Povodom maturske šetnje osnovnih škola sa Vračara pod nazivom "Defile malih maturanata" oglasila se majka ubijene Eme Kobiljski u Ribnikaru, koja je hrabro stala pred nišan dečaka ubice i takva otišla u legendu, Nina Kobiljski.

- Završi se i 8. razred....Koga danas iz detinjstva ispratiti? Sa kim se radovati? Koga na novom početku bodriti? Nad kim bditi i za koga se nadati? Koga usmeravati?

Koga sa ljubavlju stasalog gledati? Danas njihove drugare, a njima se moliti, zauvek ih voleti i ovu strahotu uz večnu ljubav nekako preživeti...Zauvek Ema, Andrija, Adrijana, Katarina, Sofija, Ana, Bojana, Mara, Angelina i čika Dragan - stoji u objavi Emine majke, Nine Kobiljski.

Šetnja maturanata osnovnih škola sa Vračara pod nazivom "Defile malih maturanata" održana je danas od 11 časova, a tom prilikom odali su počast drugarima koji su tragično stradali u OŠ "Vladislav Ribnikar". Šetnja je počela na Trgu kod Beogradskog dramskog pozorišta, u parku kod Vozarevog krsta, a potom su obučeni u majice u boji svoje škole, šetnju nastavili Mileševskom, Petrogradskom i Njegoševom ulicom.

Podsećamo, Kosta Kecmanović, učenik OŠ ''Vladislav Ribnikar'', 3. maja usmrtio je devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole.

U krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke, Miljane Kecmanović se vode parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Vea

01.06.2024 00:51

Predivna Ema, carstvo joj nebesko i ponos roditelja, nijedno dete ne zaslužuje da ode na ovakav okrutan način, sećam se tog užasnog dana posle ove vesti koliko me je od šoka počeo stomak da boli, i samo sam mislila kako je tek ovim unesrečenim roditeljima i kako če nastaviti dalje...😣💔

Odgovori 14 0
Svetlana

01.06.2024 13:58

Zasto se lik heroine Eme Kobiljski senci,kad treba da sija i svetli za sva vremena.

Odgovori 12 1
Rile

02.06.2024 22:34

@Svetlana - @svetlana,zato sto je dete, valjda to znas!

Tijana

01.06.2024 14:18

Kako je li je vama neutesni roditelji, to samo dragi bog zna!

Odgovori 13 0