ŽENU UBIO SEKIROM, OKUPAO SE I SREDIO, PA SE OBESIO! Komšije otkrile jezive detalje zločina u Gradačcu: Niko nije ni slutio da će se desiti tragedija!

Autor:

Svet

09.05.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije u šoku nakon tragedije!

ŽENU UBIO SEKIROM, OKUPAO SE I SREDIO, PA SE OBESIO! Komšije otkrile jezive detalje zločina u Gradačcu: Niko nije ni slutio da će se desiti tragedija!

Foto: avaz.ba/printskrin

U gradačačkom naselju Vida 2, strašan događaj je šokirao meštane kada je Refik Mujedinović u porodičnoj kući sekirom usmrtio svoju suprugu Halidu Mujedinović, a zatim se obesio u Srebreniku. Ovaj događaj je uznemirio zajednicu, koja je za oboje nastradalih izrazila samo reči hvale.

Jedna od komšinica Refika Mujedinovića je u razgovoru za portal "Avaz.ba" ispričala da je Refik bio rudarski penzioner i da niko nije primetio da su on i Halida imali problema u braku.

- Halida i on su lepo živeli bez problema. Ona je imala kuću u Gradačcu, on u Srebreniku. Imali su decu iz prvih brakova. Kako znamo, čovek je bio vernik, pošten, nisu imali problema. Normalno su živeli, solidno penzionerski - kazala je komšinica, čiji identitet nije otkriven zbog sigurnosti.

Komšije su još u šoku i nikome nije jasno šta se desilo među supružnicima.

- Šta se desilo, ne zna niko osim Alaha i njih dvoje. Kad je njoj uradio to što je uradio, kad je ubio Halidu, okupao se, presvukao i otišao u Srebrenik kući gde su gore živeli i obesio se - dodala je komšinica.

Oglasilo se tužilaštvo

- Sinoć oko 19 sati u naselju Vida 2 u Gradačcu, u porodičnoj kući, pronađeno je beživotno tielo Halide Mujedinović. Ona je imala povrede u predelu glave. Isto tako u sobi u kojoj je žena ubijena pronađena je sekira, ona će biti predmet veštačenja. Tielo je pronašla njena kćerka iz prvog braka. Ono što je utvrđeno tokom uviđaja, nije bilo nikakve premetačine u samoj kući. Takođe, jučer u jutarnjim satima je pronađeno telo njenog muža Refika Mujedinovića u blizini kuće njenog sina u Srebreniku - kazao je Admir Arnautović branilac iz Tužilaštva TK.

Istakao je da je Refik Mujedinović počinio samoubistvo vešanjem.

- Uviđaj je počinila dežurna tužiteljka Tužilaštva TK u saradnji sa sektorom Kriminalističke policije MUP-a TK. Tokom uviđaja su prikupljeni svi relevantni dokazi i svi relevantni tragovi koji se vezuju za ovo ubistvo. Također, danas će biti izvršena obdukcija oba tijela kako bi se utvrdio uzrok smrti. Bit će izdate naredbe za sva potrebna vještačenja, uključujući DNK analizu, biološka vještačenja, mehanoskopska vještačenja, kako bi se utvrdile neke dodatne okolnosti koje se vezuju za ove događaje. U toku su istražne radnje, veštačenja, kako bi se utvrdile sve okolnosti da li možemo dovesti ova dva događaja u vezu. Mi do dostavljanja veštačenja, mišljenja veštaka i DNK analize ne možemo saopštiti više informacija. Danas ćemo imati preliminarne rezultate obdukcionih nalaza za uzroke smrti i žene i muškarca - rekao je Arnautović.

BONUS VIDEO

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading