PEDAGOG "RIBNIKARA" PUCA OD NERVOZE U SUDNICI: Ne zna da je Kosta imao više od 200 izostanaka!

Autor:

Hronika

30.05.2024

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednu od nastavnica sudija je opomenula što je tokom suđenja suflirala pedagogu i psihologu kako da odgovaraju.

PEDAGOG "RIBNIKARA" PUCA OD NERVOZE U SUDNICI: Ne zna da je Kosta imao više od 200 izostanaka!

Foto: Nikola Mutić, Facebook

Kosta Kecmanović

U svedočenju pred Visim sudom u najvećoj parnici protiv Kecmanovića danas je svedočila Jelena Vujičić pedagog škole u kojoj se masakr dogodio.

- Nisam primetila ništa čudno i niko od oko 30 nastavnika koliko mu je predavalo nije se žalio na Kostu - rekla je pedagog.

Na pitanja suda, roditelja žrtava, punomoćnika i advokata, odgovarala je nervozno u toj meri da joj je sudija Bojana Čogurić održala bukvicu o prihvatljivom ponašanju pred sudom.

Vujačić je nevoljno na insistiranje sudije, priznala da ne zna koliko je Kosta Kecmanović izostajao iz škole, kao i da joj nije poznato da li je još neki učenik imao izostanaka koliko i  on.

U nastavku suđenja svedočiće Kostina učiteljica kojoj su na pauzi nastavnici iz škole sugerisali šta da govori pred sudom da bi se svedočenja zaposlenih poklopila.

Republika

Foto: Republika

 

Jednu od nastavnica sudija je opomenula sto je tokom suđenja suflirala pedagogu i psihologu kako da odgovaraju.

Da podsetimo, Marina Ivelja branilac Kecmanovića, zločinca Koste Kecmanovića i njegovih roditelja danas je u parnici koju vode 27 članova porodica ubijenih kazala da povlači predlog o saslušanju Miljane Kecmanović.

- Izvinjavam se sudu jer nije bilo u cilju odugovlačenja postupka, nego Miljana je nakon davanja iskaza u krivici shvatila da nije u stanju da bude ponovo saslušana - rekla je Ivelja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
Lola

30.05.2024 14:45

Pedagog laze. Ali ipak ima savest, pa se trese. Nemoguce je da ne zna broj izostanaka, jer pored evidencije koja se svakodnevno vodi, postoje i periodicni izvestaji sa odeljenskih veca koji se prosledjuju pedagogu. Sa tolikim brojem izostanaka je morao biti upucen na razredne ispite ili da ponavlja razred. Nikako nije mogao da zavrsi 7. razred. U skoli su klipana opasno pokrivali. Izgleda da su ih roditeljo ubice placali, da su ih ucenjivali mogli bi to da kazu

Odgovori 49 9
NN

31.05.2024 19:20

@Lola - Ja mislim da ih i sada roditelji monstruma plaćaju da lažu!

Biljana

01.06.2024 22:50

@Lola - Moja su deca isla u tu skolu Pedagog, psiholog i 80% nastavnog kadra ISKLJUCIVO gleda CIJA su deca !!! Tako se i ophode!!! Opasno se muti voda i ta uciteljica je bas “prava” kada je sa njom bio vise nego sa msjkom i jos se hvali ! E, ona spada u tih 80%

Odgovori 10 2
Tijana

31.05.2024 12:13

Pedagog Jelena je uvek takva bila, nervozna bezobrazna cak i ja dok sam isla u tu skolu!!!

Odgovori 18 0