"TI SI MOJ MATURANT, MOJA SVETLOST": Majka ubijenog Andrije iz "Ribnikara" sinu posvetila najdirljivije reči...

Autor:

Hronika

31.05.2024

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Čikić jedna je od žrtava masakra Koste Kecmanovića u "Ribnikaru".

"TI SI MOJ MATURANT, MOJA SVETLOST": Majka ubijenog Andrije iz "Ribnikara" sinu posvetila najdirljivije reči...

Foto: youtube/printscreen/RTS Sajt - Zvanični kanal, Facebook

Majka dečaka koji je ubijen u Ribnikaru Andrije Čikića, objavila je na svom Fejsbuk (Meta) profilu reči posvećene sinu.

- Ti si moj maturant, moj ponos, moja svetlost, moja zvezda vodilja, moj život zauvek - napisala je Suzana Čikić uz emotikone srca.

Šetnja maturanata osnovnih škola sa Vračara pod nazivom "Defile malih maturanata" održana je danas od 11 časova, a tom prilikom odali su počast drugarima koji su tragično stradali u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Šetnja je počela na Trgu kod Beogradskog dramskog pozorišta, u parku kod Vozarevog krsta, a potom su obučeni u majice u boji svoje škole, šetnju nastavili Mileševskom, Petrogradskom i Njegoševom ulicom.

Podsetimo, Andrija Čikić jedna je od žrtava dečaka ubice koji je 3. maja pucao u svoje vršnjake u školi na Vračaru.  Kosta Kecmanović, učenik OŠ ''Vladislav Ribnikar'', 3. maja usmrtio je devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole. 

U krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke, Miljane Kecmanović se vode parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Tanja

31.05.2024 22:58

Ovo je tako jedna velika tuga i bol ..placem ne mogu da prezalim toliko izgubljenih mladih pametnih lepih života..boze kako je tim roditeljima😭

Odgovori 19 2
Bg

01.06.2024 21:12

@Tanja - Koga briga što ti plačeš? Je l' su to tvoja deca? Ajde ne prenemaži se, ne glumi i ćuti.

Odgovori 0 13
Fox

01.06.2024 21:58

@Bg - Inače šta? Potegnit ćeš glok?

Miljana....ne s.r.

01.06.2024 21:59

@Bg - Plakaće Kecmanovići tek!