AKCIJA INSPEKCIJE: Nelegalno priređivali igre na sreću na Novom Beogradu (FOTO)

Autor:

Hronika

31.05.2024

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava za igre na sreću je istakla nultu toleranciju prema nelegalnim igrama na sreću i istakla da će nastaviti sa sprovođenjem akcija kako bi se suzbilo neovlašćeno priređivanje igara na sreću.

AKCIJA INSPEKCIJE: Nelegalno priređivali igre na sreću na Novom Beogradu (FOTO)

Foto: Uprava za igre na srecu

Juče, na teritoriji Novog Beograda, tačnije u bloku 70, inspektori Uprave za igre na sreću sproveli su akciju u okviru kineskog tržnog centra gde su otkrili nelegalno priređivanje igara na sreću. Naime, u ugostiteljskom objektu „In“, otkriveno je da su igre na sreću priređivane na aparatima koji nisu imali odobrenje Uprave za igre na sreću.

U ovoj akciji, inspektori su privremeno oduzeli veliki broj automata koji su korišćeni za nelegalno priređivanje igara na sreću. Takođe, najavljeno je da će protiv lica koja su organizovala ove igre biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršila krivično delo neovlašćenog organizovanja igara na sreću.

Foto: Uprava za igre na srecu

 

 


Uprava za igre na sreću je istakla nultu toleranciju prema nelegalnim igrama na sreću i istakla da će nastaviti sa sprovođenjem akcija kako bi se suzbilo neovlašćeno priređivanje igara na sreću. Ova akcija predstavlja deo šire strategije borbe protiv ilegalnog klađenja i nelegalnih igara na sreću.

- Navedenom akcijom Uprava za igre na sreću nastavlja sa kontinuiranim delovanjem u cilju onemogućavanja neovlašćenog organizovanja igara na sreću i suzbijanja sive ekonomije u ovoj oblasti - navodi se u saopštenju Uprave za igre na sreću.

Zakonska regulativa koja se odnosi na igre na sreću jasno propisuje uslove i procedure za priređivanje ovakvih aktivnosti, a nelegalno priređivanje igara na sreću može imati ozbiljne posledice po organizatore. Pored krivičnih prijava, predviđene su i druge sankcije u skladu sa zakonom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading