TRGOVINA NA CRNO MU DONELA VELIKO BOGATSVO! Mladić prodavao "krpice" preko kurira, pa zaradio 16 MILIONA!

Autor:

Hronika

25.04.2024

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užičanin zaradio 16,5 miliona dinara prodajući garderobu preko kurirskih službi.

TRGOVINA NA CRNO MU DONELA VELIKO BOGATSVO! Mladić prodavao "krpice" preko kurira, pa zaradio 16 MILIONA!

Foto: shutterstock

Pripadnici policije u Užicu su uhapsili 23-godišnjeg I. Š. zbog sumnje da je bez dozvole nabavljao garderobu koju je prodavao i slao kupcima preko kurirskih službi te tako zaradio više od 16,5 miliona dinara. Tereti se za nedozvoljenu trgovinu.

Prodaja bez ovlašćenja

Sumnja se da je I. Š. bez ovlašćenja nadležnog organa za bavljenje trgovinom nabavio garderobu i od prošle godine do danas je prodavao kupcima, kojima je pošiljke slao putem kurirskih službi. Robu je naplaćivao pouzećem u ukupnom iznosu od 16.533.300 dinara.

Oduzeto 260 komada garderobe

Prilikom pretresa stana I. Š., policija je pronašla i oduzela 260 komada odevnih predmeta. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će potom, uz krivičnu prijavu, biti izveden na saslušanje osnovnom javnom tužiocu u Užicu.

Podsetimo, 12.04.2024. kraljevačka policija najavila je podnošenje krivične prijave protiv 39-godišnjeg muškarca iz Kosovske Mitrovice zbog nedozvoljenog prometa akciznim proizvodima. U vozilu marke "pežo" kojim je upravljao osumnjičeni, pronađeno je čak 3.610 paklica cigareta bez akciznih markica. Prema saopštenju, cigarete i vozilo će biti predati Poreskoj policiji u Kraljevu.


Postupak i dalje krivične prijave

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku. Ovo je samo jedan u nizu slučajeva koji ukazuju na ozbiljan problem nedozvoljenog prometa akciznim proizvodima u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading