MRTAV PIJAN ZAVRŠIO NA DEČIJEM IGRALIŠTU SA PREKO 100KM/H: Nove fotografije automobila koji je uleteo u park! (FOTO)

Autor:

Hronika

04.05.2024

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovog nezgode, MUP je odmah intervenisao kako bi istražio šta se tačno dogodilo.

MRTAV PIJAN ZAVRŠIO NA DEČIJEM IGRALIŠTU SA PREKO 100KM/H: Nove fotografije automobila koji je uleteo u park! (FOTO)

Foto: RINA

Danas popodne, u Ulici Vojislava Nanovića u Beogradu, dogodio se šokantan incident kada je automobil završio na dečjem igralištu, rušeći deo mobilijara. Na svu sreću, nije bilo povređenih, ali su jezive slike slomljenog automobila i igrališta brzo obišle društvene mreže.

Na Instagram stranici Serbialive_beograd, objavljene su nove slike ovog jezivog događaja, uz opis koji ukazuje da je vozač bio pijan i da je vozio brzinom od 100 kilometara na sat.

 

 

 

Nakon ovog nezgode, MUP je odmah intervenisao kako bi istražio šta se tačno dogodilo. Slike automobila koji je završio na igralištu, sa potpuno puknutom šoferkom, otvorenim airbegovima i potpuno uništenim branikom i haubom, brzo su se pojavile na društvenim mrežama.

Ovaj incident je izazvao veliku zabrinutost među roditeljima čija deca često borave na ovom igralištu. Srećom, ovoga puta niko nije stradao, ali su slike slomljenog automobila i oštećenog igrališta podigle svest o važnosti bezbednosti saobraćaja u blizini dečjih zona.

Nadamo se da će ovaj incident poslužiti kao podsetnik svim vozačima da budu odgovorni u saobraćaju, posebno u blizini mesta gde se deca igraju. Bezbednost dece treba da bude na prvom mestu, a vozači treba da budu svesni posledica brze vožnje i vožnje pod uticajem alkohola. Očekuje se da će nadležne institucije preduzeti mere kako bi se smanjio rizik od sličnih incidenata u budućnosti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading